Схвалено Блок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
56
Реакції
16
Бали
11
1. Сервер у діскорді:03
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): dima6321
4. Суть скарги: блок я даже не знаю на скіки хвилин озблокуйте будьлаская не буде рекламувати я думав можна коли тіпо пересилаєш ) більше не буду, якщо розблокаєте
5. Доказ: (скриншот/відео я нечайно закрив в боті
6. Дата походження: 1.04.2025

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
740
Реакції
933
Бали
153
Вітаю! Вас було заблоковано згідно з п. 8 Правил сервера за систематичні порушення. Протягом певного часу Ви отримували попередження та покарання за порушення п. 2, однак, на жаль, Ви продовжили порушувати зазначені правила.

На мою думку, покарання може бути скорочене, але не зняте.

Ми намагаємось забезпечити справедливе та рівне ставлення до всіх гравців, тому за результатами розгляду Вашої ситуації буде надано остаточне рішення
.

Очікуємо відповіді від СМ для подальших дій.

Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
56
Реакції
16
Бали
11
Вітаю! Вас було заблоковано згідно з п. 8 Правил сервера за систематичні порушення. Протягом певного часу Ви отримували попередження та покарання за порушення п. 2, однак, на жаль, Ви продовжили порушувати зазначені правила.

На мою думку, покарання може бути скорочене, але не зняте.

Ми намагаємось забезпечити справедливе та рівне ставлення до всіх гравців, тому за результатами розгляду Вашої ситуації буде надано остаточне рішення
.

Очікуємо відповіді від СМ для подальших дій.
дякую ну якщо зменшете на скіки і зара на скіки ви в блок кинули ? якщо розблокаєте я небуде більше )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі