Розглянуто Богдан Брай // не правильна видача покараня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
18
Реакції
16
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:Богдан Брай
2.Особистий нікнейм:Сатана Ультрас
3.Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Така ситуація, робили напад на вч я зробив порушення а саме "5.5.1. "Music in VC" - Music in Voice Chat - увімкнення музики / музичних доріжок тощо. | Мут 60 хвилин" адміністратора неправильно видав покарання, замість того щоб заглушити мені мікрофон, він мене посадив в ДКВС. В то время в мене було 3 арки( 3 задіяних м4 на 90пт) і важка броння він мене випустив та тепнув на вч, мене зрузу убили після чого знову теж саме. Тп мене на вч я розмовляю з ним щоб він вернув лут! Він сказав що нічого повиртати він не будить після чого мене благополучно (знову вбивають) даний адміністратор видав покарання просто написавши "Музика в войсі" ане "Music is vs" Адміністратор не хоче відати те екіпірування яке я втратив через него + я втратив свій час який міг провести з друзями. Прошу повернути арки, броню петру. Та видати покарання адміністратору за його не уважність(халатність) до виконання обов'язків. Я вірю що мені повернуть лут та все Інше, но це не змінює факта, що мені не повернуть час який я потратив через даного адміністратора та його неуважність. Я просидів 10хвилин в ДКВС + около 10 хвилин він мене тепав туди сюди. І я втратив 20-30хвилин через Даного Адміна. Дякую за здалегіть шановна адміністрація, надіюсь на вашу допомогу в дані ситуації. Гарной днини)
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клик
5.Дата походження:30.01.2025

Останнє редагування:

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Вам буде виплачено грошову компенсацію. З адміністратором буде проведено бесіду.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі