Відмовлено Богдан Брукс | НонРП коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
Форма скарги: Зупинив мене якоби я порушив ПДР хоч я ненарушав
Ваш нікнейм: Матіс Поджеро
Нікнейм гравця: Богдан Брукс
Дата порушення: 05,11,2022
Опишіть ситуацію: їхав і тут зупиняє поліція і каже шо я порушив по рп доказів не показав, не відіграв затримання (відіграв він тільки свої дії) видав статтю де пише шо покарання штраф 300грн і посадив мене в тюрму. РП відігрувати як я зрозумів не хотів
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 9:15 видає розшук і садить в тюрму

Богдан Порубаний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
81
Реакції
70
Бали
21
Форма скарги: Зупинив мене якоби я порушив ПДР хоч я ненарушав
Ваш нікнейм: Матіс Поджеро
Нікнейм гравця: Богдан Брукс
Дата порушення: 05,11,2022
Опишіть ситуацію: їхав і тут зупиняє поліція і каже шо я порушив по рп доказів не показав, не відіграв затримання (відіграв він тільки свої дії) видав статтю де пише шо покарання штраф 300грн і посадив мене в тюрму. РП відігрувати як я зрозумів не хотів
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 9:15 видає розшук і садить в тюрму
ну так дай доказ що ти не нарушав тоді я признаю свою вину

Богдан Порубаний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
81
Реакції
70
Бали
21
а так ти проїхав на червоне світло , я тобі обьяснив , стаття 2.8 а саме проїзд на червоне світло , документи ти мені так і не показав , тому я і тебе затримав , «У разі, якщо він відмовляється надавати документи - затримуєте тим самим ведете в ділянку до з'ясування особи громадянина» взяв з форума НПУ м.Харькова «Порядок затримання громадян» ще питання?

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
а так ти проїхав на червоне світло , я тобі обьяснив , стаття 2.8 а саме проїзд на червоне світло , документи ти мені так і не показав , тому я і тебе затримав , «У разі, якщо він відмовляється надавати документи - затримуєте тим самим ведете в ділянку до з'ясування особи громадянина» взяв з форума НПУ м.Харькова «Порядок затримання громадян» ще питання?
Ти повинен відігравати рп показати докази з відеорегестратора ти це не відіграв + ти повинен мати відео доказ мого порушення але звідки воно в тебе я ж ненарушав

Богдан Порубаний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
81
Реакції
70
Бали
21
Ти повинен відігравати рп показати докази з відеорегестратора ти це не відіграв + ти повинен мати відео доказ мого порушення але звідки воно в тебе я ж ненарушав
ти сказав «Мені не потрібен відеореєстратор саджай бистріше мені руки болять від наручників» мій напарник підтвердить що ти проїхав на червоне світло..

Vitalik007

Новий гравець
Реєстрування
21 Вер 2022
Дописи
24
Реакції
1
Бали
3
ну так дай доказ що ти не нарушав тоді я признаю свою вину
Ти дай доказ шо я нарушив ти мене зупинив ти мені предявляв порушення докажи мені його
ти сказав «Мені не потрібен відеореєстратор саджай бистріше мені руки болять від наручників» мій напарник підтвердить що ти проїхав на червоне світло..
Ти повинен показати перед тим як ти мене в тюрму віз мені вже не хотілось час розтягувати за не підкорення штраф а не тюрма

Богдан Порубаний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Сер 2022
Дописи
81
Реакції
70
Бали
21
Ти дай доказ шо я нарушив ти мене зупинив ти мені предявляв порушення докажи мені його

Ти повинен показати перед тим як ти мене в тюрму віз мені вже не хотілось час розтягувати за не підкорення штраф а не тюрма
По грі мені писало що треба посадити у тюрму , це вже не моя вина

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!
Порушення від поліціі не бачу.
РП-відігровка була.
Те що видали КПЗ, а не штраф це системний баг.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі