Дмитро Бандера1
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Лис 2023
- Дописи
- 9
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: Богдан Васильевич #33222
- Особистий нікнейм: Дмитро Бандера #5038
- Суть скарги:Я припаркувався на газоні, після чого приїхав поліцейський (а саме рядовий який знаходився сам у патрулі) на мотоциклі ), не запитавши чи я являюся водієм даного автомобіля почав вимагати у мене документи для видачі розшуку за парковку на узбіччі, після того як я сказав що то можливо не мій автомобіль (він міг відіграти що припустимо сфотографував номерний знак і встановив власника) він почав вимагати техпаспорт, а потім і звичайний паспорт після чого я сказав що я нічого не порушив так як я є пішоходом (в даному випадку, доказів що я за кермом знаходився немає), після чого він заявив що це перевірка документів, після довгої суперечки сказав що йому прийдеться мене пов'язати за непідкорення, після чого я йому кажу затримуйте і викликайте адвоката (нажаль їх не було в мережі), після чого посадив на мотоцикл і повіз, міранду на мою думку ніхто мені не читав бо те що він сказав то не міранда, і що саме цікавіше він видав 2 статті і відпустив мене, прошу як мінімум провести бесіду так як це "Капрал", але я гадаю що це звільнення, хотів поговорити з генералом але нажаль не було їх в мережі.
- Докази (скріншот/відео):Відео доказ Тай коди: (також в описі до відео) 1:00 (посвічення що це рядовий), 1:25 (слова що йому потрібно виписати розшук за те що я стою на узбіччі), 2:28( мені прийдется вас пов'язати), 3:27 (ударив тайзером свідка ситуації), 4:40 (Типу міранду зачитав) 9:36 (видача розшуку, я так розумію системою через те що він системно робив запит документів), 12:10 (видача розшуку без паспорта і без відігровки сканера пальців і аж на 13:35 він вирішив відіграти сканер відбитків і видати розшук, хоча це зробив раніше тільки системно) 14:25 (кайданки без відігравання)
- Дата порушення:10.07.24