Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
СхваленоБогдан Гончар/ Для ГА,ЗГА( Держ) Недотримування правил
Суть скарги: Вітаю вас Шановна Адміністрація! Хочу написати скаргу на громодянина а саме Богдан Гончар.Перейдемо до суть скарги.Гуляв я по нашій красивій Україні та витягнув зброю та нечайно навів на службову автівку Служби Безпеки України ( цього на відео фіксації не було томущо відкат ще не включив!) вони розвернулися та почали стріляти по мені та підїхали до мене та без розяснень причини зразу закували мене в кайданки потмі вррді приставився мені Богдан я незнаю яким чудом Богдан дізнався моє прізвище з мого лиця ну то таке після чого мене затримують за погрозу типо погроза СБУ добре я не хтів давати паспорт та почав казати забув та і так дальше... Повели мене в кабінет та почали проводити процесуальні діїї я їм дав паспорт вони мене посадили в машну та повезли зарас буде друг історія....Привезли мене почали мене обшукувати якимось дивом у мене знайшли наркотики (показував на відко що в інвентарі не було петри ну то так ) пішли ми у кабінет в НПУ Д якимось дивом п.Богдан мав собою цю штуку яка визначає наркоту ( забув як називається) почав аналіз робити я був в СБУ і знаю як робити аналіз правильно там потрібно дістати колбочки та саму ту підставку та засипати туди ричовену і має бути якщо я не помиляюся 10 колбочок а п.Богдана була одна колбочка і якимось чином у мене виївнино з одної колбочки речевену людина злопам'ятна бо я був в цей день в СБУ і він мене звільнив був я на Майорі і він спеціально не робив більше колбочок бо знав що могли не найти наркотики і дальше там історія була але ок .... Повели мене садити видали мені розшук у мене був (1.3,1.1,1.4) дали мені розшук 3.6,3.7,3.5,1.8 Я попросив п.Богдана щоб мені обяснив за що мені дали і що це ознамає там 3.6 він сказав не зобов'язаний вам розказува і посадив........
P.s = до першого фрагмента там де вони мене затримували я був ще попросив відео фіксацію з боді камери він сказав не зобов'язаний. 4Докази (скріншот/відео) тиць
5 Дата порушення: 26.03.2024
2.P.s= Тайм коди: (зарас буде перший тайм код там де знайшли наркотики) 14:11-16:15, ( другий тайм код там де він не хтів сказати що і яка статі яку він мені видав відповідає P.s = там мене могло не чути але я казав щоб він мені розказав про статі) 18:02-20:00 ( Шановна Адміністрація якщо я в суть скарги написав чого не написав в тайм коді попросив би переглянути відео повність не можу написати всі тайм коди які були в суть скарги томущо відео на 20 хв.Дякую за зрозуміння)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.