Розглянуто Богдан Гриль, Іван Орлов, Микола Герасименко DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

GADIM

Козак
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Богдан Гриль, Іван Орлов, Микола Герасименко
2. Особистий нікнейм: Гадя Мамедов
3. Суть скарги: Доброї ночі, вбили мене коли я просто працював собі пілтом та ніокого не чіпав.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Докази. Покарати
5. Дата порушення: 11.02.2023 01:20

Bogdan_Bril

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
14
Реакції
1
Бали
6
Твой кореш сначала надамажил меня, я к вам нормально подошёл и сказал давайте денег на врача у меня было пулевое ранение так вы ж начали оскать гнать и насмехаться потом дамаг в спину один ливнул с игры а тебя с рейса мы встретили! Я пытался нормально с вами решить вопрос!!!

GADIM

Козак
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
8
За оск? я вам что-то сделал? будь нормальныи пацаном скажи я вас трогал?

Bogdan_Bril

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
14
Реакції
1
Бали
6
Я же один стоял ты с корешом стоял ржал с ситуации! Ты будь нормальным пацаном и признай что как было! И Опять ты меня оскорбляешь я не Гриль а Бриль!!! И у тебя ещё есть одна жалоба и тоже за оск что то странно что тебя все без причины убивают!!!https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Інка-Троянда-dm-in-zz.22202/

Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
Доброго дня *Шановна адміністрація* повну розгорнуту відповідь склашися ситуації, можу надати у спец звязку IVANVVAN#7974 Заздалегіть дякую за увагу! Гарного вам дня;)

GADIM

Козак
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
46
Реакції
13
Бали
8
Я же один стоял ты с корешом стоял ржал с ситуации! Ты будь нормальным пацаном и признай что как было! И Опять ты меня оскорбляешь я не Гриль а Бриль!!! И у тебя ещё есть одна жалоба и тоже за оск что то странно что тебя все без причины убивают!!!https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Інка-Троянда-dm-in-zz.22202/
Я что 15 летний чтоб обманывать? Я в ответе за сви слова от меня что-то было в твой адрес? я хочу смеюсь или плачу но тебя и друзей твоих я не трогал.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Гравці
Богдан Бриль та Микола Герасименко отримають покарання у вигляді КПЗ
Як стріляє
Іван Орлов на відео не видно.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі