Зачинено Богдан Дніпровський / Некомпетентність / Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Богдан Дніпровський
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю. Подаю скаргу на нового ЗГС неоф — Богдана Дніпровського.

Сьогодні була схвалена скарга на клан TOSVA (понад 10 скарг). У цій скарзі було багато пунктів: NRP / NRP нік / порушення правил форуму. У зв’язку з цим хочу отримати відповідь на наступні запитання:

Чому враховується скарга на NRP нік, якщо це не є грубим порушенням? Аналогічне питання стосується і NRP.
Чому були враховані скарги за порушення правил форуму, якщо частина з них була на гравців, які відповідали в темі на скаргу, що стосувалася їх особисто? Це не є оффтопом, якщо повідомлення по суті теми.
Чому мою нещодавню скаргу на клан VOLKOV було відхилено? Причиною зазначили наявність у ній скарги за NRP, пояснивши, що це «незначне покарання».

Також прошу звернути увагу, що скарга №15 відмовлена, також скарга №10 відмовлена.
Скарга №3 NRP, Скарга №12, №13 Порушення правил форуму, Скарга №14 NRP нік, Скарга №16 Зачинена, теж за NRP нік.

Я хочу отримати відповідь на ці питання саме від Керівника / ЗГА, оскільки вважаю некоректним, що моя скарга з понад 15 скарг була відхилена, а після призначення Богдана Дніпровського скарги за NRP / NRP ніки раптово почали враховуватись. Якщо так, то, може, будемо рахувати і NRP Dive / MG / Caps тощо?

Прошу перерозгляду скарги, зняти догану клану, та також застосувати відповідних заходів до ЗГС неоф, за невірний розгляд скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга, Моя скарга яка була відмовлено.
Дата походження: 29.09.25

Останнє редагування:

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Ситуація вирішена. Скарга була перерозглянута, та покарання було знято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі