в игрі він не писав він паспорт скідав свійВітаю, беру на розгляд.
Надайте будь ласка докази які доводять що це саме Богдан Кензо (82223) , можливо ви спілкувались у грі на цю тему?
Надайте будь ласка докази ваших слів де видно як він дає свої контакти у грі.я спросив на бу ринку ціна мерса він написав після цого він попросив мій діскорд я сказав немаю він каже дай телеграм чі вайбер я йому написав він почав пропунувати купити мерседес за реальни кошти а саме 6 тисач гривень
Відправляйте у цю тему усі докази які у вас є.вин паспорт скидав свій е скрини
Відправляйте у цю тему усі докази які у вас є.
в игрі я йому написав с він вайбер це не робив скріншот того що не звав то про що він хоче написати меніВідправляйте у цю тему усі докази які у вас є.
як що вин не писав в игрі це не означяе що о не його вайбер провярять його дани хавВітя молодець доків нуль ще й скріни з Вайбера, браво, найкраща скарга яку я бачив
усі знають що за це буде бан і в ігри писати не стане якщо він не писав в ігрі це не означае що він не должен нести покараняВітя молодець доків нуль ще й скріни з Вайбера, браво, найкраща скарга яку я бачив
так а які в тебе є докази, що людина з твоїх ''доказів'' це Богдан Кензоусі знають що за це буде бан і в ігри писати не стане якщо він не писав в ігрі це не означае що він не должен нести покараня
Дай скрины как ты писал ему свой номер телефона в игре, а так ты мог любого человека подписать со своих корешей, разыграть данную сценку и потом выставить что это Богдан, может у тебя личная не приязнь в игре к данному человеку и таким способом ты хочешь забанить его аккусі знають що за це буде бан і в ігри писати не стане якщо він не писав в ігрі це не означае що він не должен нести покараня
подивляця виде в дату надам и приблизний час коли я писав йому дани вайбератак а які в тебе є докази, що людина з твоїх ''доказів'' це Богдан Кензо