Акіра Аккерман
Козак
- Реєстрування
- 13 Лют 2024
- Дописи
- 57
- Реакції
- 14
- Бали
- 53
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Кеннеді Богдан Сергійович
Стать: Чоловіча
Мати: Надія
Батько: Сергій
Дата народження: 19.03.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Луцьк
Місце проживання: Дніпро
Захоплення: Працювати та охороняти
Відмітні знаки: Цілеспрямованість
Мій батько, Сергій, майстер своєї справи на місцевому заводі. Він завжди був прикладом для мене, як потрібно працювати з повною віддачею і відповідальністю. Батько часто повторював: "Праця робить людину сильною. Навіть якщо робота здається простою, виконуй її так, ніби це найважливіше завдання у світі." Ці слова глибоко запали мені в душу і стали моїм життєвим кредо. Він навчав мене, що справжня цінність не у великих досягненнях чи славі, а у кожному вчинку, кожному дні, який ти віддаєш своїй роботі.
Стать: Чоловіча
Мати: Надія
Батько: Сергій
Дата народження: 19.03.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Луцьк
Місце проживання: Дніпро
Захоплення: Працювати та охороняти
Відмітні знаки: Цілеспрямованість
Раннє життя та сімейне коріння
Мене звати Богдан Кеннеді. Я народився 19 березня 2000 року у прекрасному місті Луцьк, яке завжди мене надихало своєю багатою історією та культурою. Моє життя завжди було оточене підтримкою та любов'ю моєї родини. Моя мати, Надія, працює вчителькою і завжди навчала мене не тільки шкільним предметам, а й важливим життєвим урокам. Вона завжди говорила, що знання – це сила, яка відкриває безліч можливостей. Моя мати також навчила мене поваги до людей і співчуття, що стало основою мого характеру.Мій батько, Сергій, майстер своєї справи на місцевому заводі. Він завжди був прикладом для мене, як потрібно працювати з повною віддачею і відповідальністю. Батько часто повторював: "Праця робить людину сильною. Навіть якщо робота здається простою, виконуй її так, ніби це найважливіше завдання у світі." Ці слова глибоко запали мені в душу і стали моїм життєвим кредо. Він навчав мене, що справжня цінність не у великих досягненнях чи славі, а у кожному вчинку, кожному дні, який ти віддаєш своїй роботі.