Льоша
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Лип 2022
- Дописи
- 25
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Доброго дня сьогодні записував відео мене посадили за нонрп (знаю винен) но посадив мене Богдан Кішко так в чому проблема я написав свому адміну який мені допомагає він провів бесіду я сказав шо більше не буду так і нехай випустить я дозніму відео (вийшла обнова я хотів зняти відео про обнову) хотів виложити сьогодні так шо далі він мене випускає і тут сразу говорить шо йому видали виговор Козловський я запитав в Козловського в відопвідь почув шо він мені не хлопчик говорити зі мною не буде (і тіпа був не виговор а попередження) а чого посадив Кішко? Бо на нього в мене на стрімі друг був недовольний і сказав пару поганих слів тобто получаєтся модератор Кішко взяв обіду зі стріма і використовує в грі (посадити в кпз всіх на 30хв а мене і друга на 60 або 2 год) я не знаю як це вирішити но блін таке не припустимошоб він вязв обіду зі стірма і буде саждати за мінімальне порушення і тим паче я хотів відео зняти з обнови попросив випустити з тюрми попросив вибачення в свого адм а йому за це виговор дали він би посадив мене потім обратно і я би відбув своє покарання! Так шо я хочу шоб не якийсь там Кішко садив мене за порушення правил а в мене є мій Адмін якшо я порушив він мені говорить і я сиджу своє покарання після стріма або запису відео тому шо якшо так взяти в мене багато підписників недовольні на адмінів і я буду сидіти за всіх? Бо тому шо адміни обідились? Я прошу прийняти міри до Богдан Кішко за таку поведінку і ставлення до медійного партнера (даже якшо в мене 600 підписників) і до всіх медійних партнерів які є в групі!