- Реєстрування
- 4 Бер 2023
- Дописи
- 701
- Реакції
- 428
- Бали
- 68
- Вік
- 20
- Нікнейм адміністратора: Богдан Макрен
- Особистий нікнейм: Юрій Оттоман
- Суть скарги: Доброго часу доби, вчора о 15:08 злітав сільський будинок у місті Київ, я прибувши на місце зльоту встав біля інших людей та спокійно чекав часу зльоту, коли до зльоту залишалось +- 2 хвилин була сильна штовханина, і це було зрозуміло тому що багато бажаючих які хотіли зловити будинок почали бігати один в одного щоб зайняти собі вигідну позицію, і перед самим зльотом Богдан Макрен садить мене та ще +- 5-6 людей за 6.19 (Нонрп). Я звісно все розумію але розпочнемо з того що Зліт це ближче як нонрп подія, тому що в житті такого бути не може, але адміністратор посадив нас людей які мали шанс зловити будинок за те що ми бігли один в одного намагаючись зайняти вигідну позицію щоб зловити дім. І виникає питання чому саме джайл якщо можна було обійтись респом? Я розумію що адміністратор недавно отримав підвищення та він прагне працювати, але не так ж. А також мої колеги по нещастю мали штрафи, і завдяки ним присіли не на 20 хвилин а на 60. А хтось і на більше. При спробі покликати адміністратор у репорт мною і іншими людьми прилітав інший адмін зі словами *він зайнятий*. Чим адміністратор міг бути зайнятий одразу після зльоту залишається загадкою.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 13.01.2024