Розглянуто Богдан Одессит, Владосік Шелбі, Тарас Кузьма / DM in GZ, неадекватні висловлення, нешанобливе ставлення до гравців, образи, розмова в ноці, NonRP дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Платонов

Західна Україна
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
68
Реакції
112
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Богдан Одессит, Владосік Шелбі, Тарас Кузьма
2. Особистий нікнейм: Олександр Платонов
3. Клан порушника: DEMON, Universam, -
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Я добирався з МОЗ до парковки, щоб взяти своє авто, в віп чаті Владосік Шелбі запитав "СБУ Д ви де"
(0:56), оскільки нещодавно я проводив набір - я подумав, що ця людина бажає вступити до моєї організації, тому направився до СБУ, щоб перевірити та прийняти її, коли я під'їхав до самого управління (2:35(початок ситуації)) я побачив трьох людей, один з яких, а саме Богдан Одессит одразу ж розстріляв мене (2:39 - 2:42), я намагався втекти, але не вийшло. Оскільки це відбулось у зеленій зоні (територія СБУ Д) та IC причини для вбивства не було - це можна вважати DM in GZ. Після чого Богдан Одессит одразу ж підбіг до трупу мого персонажу та сказав мені образливу фразу (2:47), яка складалась повністю з неадекватного висловлення, що є нешанобливим ставленням до гравців та образою, а також NonRP діями, оскільки він говорив до трупа. Після цього Владосік Шелбі вбив Богдан Одессит (2:55), скоріш за все випадково, але оскільки IC причини на це не було та це досі було у зеленій зоні - це можна розцінювати як DM in GZ. В подальшому Владосік Шелбі та Тарас Кузьма протягом тривалого часу спілкувались з трупом (2:58 - 3:28), що є NonRP діями, а сам Богдан Одессит спілкувався в ноці (2:56 - 3:28), що вже є порушенням самим по собі, а також це NonRP дії й окрім цього протягом цього спілкування у стані смерті його персонажу він вживав лайливу лексику й неадекватні висловлення.

Тайм-коди зазначив вище.
6. Докази (скріншот/відео): Докази

7. Дата порушення: 14.01.2024

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Гравець
Богдан Одессит [171794] отримає покарання warn за DM in GZ та мут на 210 хвилин за образи+розмови в ноці+МГ
Гравець
Тарас Кузьма [62862] отримає мут на 20 хвилин за МГ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі