Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоБогдан Резніченко / Звинувачення в тому що я не робив, Не згода з діями Адміністрації
Суть скарги: Я хотів просто промовчати але я не можу мовчати коли мене звинувачують у тому що я не робив. Сьогодні у діскорд мені написав Генерал НПУ а саме Богдан Резніченко а саме "Доброе утро, у вас все хорошо?" на що я відповідаю "Доброе утро да все отлично" і він мені пише "Нет. Почему?. Открой форум, жб на держ. Орг, Все норм у вас?" на що я відповідаю "А что не так?" і далі він мені пише "Зачем сливать свой ж состав, при том, что нас и так мало" на що я відповідаю "тоесть если майор матерится на склад, оскорбляет меня и нашу нпушку это норма?" на що він підповідає "А полковник, чем тебе не угодил" Дивіться полковник не угодив тим що данний Зам.Лідера порушував часто правила Зам/Лідера а також устраював конфлікти дуже часто, і намагався злити мене і мого друга який теж працівник НПУ під ім'ям Олексій Флуррі а також він видавав безпідставні догани 2 штуки і Адміністрація тому данного Полковника зняла з посади томущо були дуже часті Порушення. Ідемо далі він пише "А подполковник" з підполковником теж похожа ситуація Підполковник намагався обманувати наш склад що я зливаю наш склад працівників а також намагався злити мене і гравця Олексій Флуррі і тому данному Підполковнику було видано покарання у вигляді догани. Далі він пише "А обычные сержанты" Звичайні сержанти як каже Лідер НПУ вони також часто порушували правила серверу а саме писали CapLock в фракційний чат, також порушували правила MG і я подавав скарги на тих хто саме порушував я не подавав скарги на гравців які не порушують правила серверу і якщо данний Лідер вважає що працівники які порушують правила серверу не мають бути покарані то він помиляється. Добре ідемо далі далі він пише що "Для этого есть Полковники и я" на що я відповідаю "я никого не сливал они сами нарушают правила и полковник Адам Мицкевич просто закрывал на это глаза" на що він відповідає "В реальности, тоже на форум пишут?" і далі пише "А я для кого чтоб. Стою" на що я відповідаю "Когда я захожу в игру я все время чекаю тебя в сети но тебя нету" і це реально правда томущо у мене не завжди жє можливість грати бо є свої особисті справи але зранку і майже до вечора я в грі і я не зустрічаю генерала в цей час далі генерал пише "Потому что я работаю днем, И есть телеграм или дискорд" далі я йому пишу "ну а думаешь если полковник закрывает глаза на нарушение склада и выдает моему другу без причины доганы и хотел понизить это тоже норма" далі пишу "мы ничего плохого никому не сделали но Анатолий Ткач и Адам Мицкевич хотели просто нас слить с НПУшки и администраторы прекрасно видели на это доказательства" на що лідер відповідає "Почему без причины" "С чего ты взял" далі я написав "ты наверно скарги не смотрел вообще" тому що данний лідер осуджує порушення Адама Міцкевича на те що він видавав гравцю під ніком Олексій Флуррі 2 безпідставні догани і хотів понизити далі я пишу "тебе просто они нажаловались и ты меня делаешь виноватым из ничего" "Я на форуме расписал по поводу доган которые выдали моему другу Олексію Флуррі и если бы их выдали по какое-то причине их бы Администраторы ему не снимали" далі пишу "Богдан я думаю ты сам прекрасно понимаешь" "так что я ни в чем не виноват" на що мені Лідер відповідає "Просто так, догану выдать нельзя" "Банальное не присутсвие в дискорде, уже нарушение" "Прогул смены не по форме, тоже нарушение" "Вот тебе и 2 доганы и понижение" і по чим словам вже прекрасно видно що данний лідер не згодний з порушеннями зі сторони Адама Міцкевича хоча данну скаргу роздивлялася Старший Адміністратор і я думаю що осуджувати покарання яке видає Старша Адміністрація яка дуже прекрасно знає правила серверу теж неправильно зі сторони Генерала НПУ. Тому прошу провести бесіду з данним Лідером щоб такого більше не повторювалось бо мені самому не приємно коли мене звинувачують у тому що я не робив,і також ненормально коли гравець не згодний з покараннями які видала Адміністрація яка дуже добре ознайомлена з правилами серверу і не видасть просто так покарання гравцеві. Шановна Адміністрація, очікую розгляду!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.