Розглянуто Богдан Ручаковський |Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора:Богдан Ручаковський
  2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
  3. Суть скарги:Подав скаргу,де чітко видно хто стріляє по нашому службовому автомобілю,але адміністратор,чомусь неможе цього побачити,або не хоче бачити.Чітко видно де Єгорчик сідає в гелендваген,та стріляє,і постріли йдуть з їх строни,водій чисто системно не міг би стріляти.Знизу прикріплю фото-докази моїх слів.
  4. За таке рахую варто видати догану.
  5. Скарга-Тикс
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  7. Дата походження:07.12.2023
    1.png
    2.png
    3.png

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Вітаю шановний гравець!

Додам коментар від себе: при розгляді скарги в початку наданого відео чітко було чути ваші неадекватні висловлювання і образи по відношенню до іншого гравця.

Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА.
Де саме було чути мої «неадекватні висловлювання»?Можна тайм код?Це можна рахувати,як обман старшої адміністрації?

Богдан Громовий

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
409
Реакції
134
Бали
48
Вітаю,
Де саме було чути мої «неадекватні висловлювання»?Можна тайм код?Це можна рахувати,як обман старшої адміністрації?
Відповідь адресована не у вашу скаргу, приношу свої вибачення.

Стосовно вашої скарги, моя відповідь не зміниться. На наданих вами доказах не видно хто саме стріляв з Гелинтвагену, видно далеко частину автомата, що не є доказом, так як не видно ID, і в машині могло бути 3-оє людей а не 2, стрільбу міг почати будь хто, чітко не вказано що це саме той гравець на якого подана скарга.

Олександр Набанов

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Вітаю,

Відповідь адресована не у вашу скаргу, приношу свої вибачення.

Стосовно вашої скарги, моя відповідь не зміниться. На наданих вами доказах не видно хто саме стріляв з Гелинтвагену, видно далеко частину автомата, що не є доказом, так як не видно ID, і в машині могло бути 3-оє людей а не 2, стрільбу міг почати будь хто, чітко не вказано що це саме той гравець на якого подана скарга.
Чистої води обман старшої адміністрації.
На фіксації чудово видно на 0:28 де він сідає в авто і вони відʼїжають,і в авто їх лише двоє,до чого весь цей обман?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі