Розглянуто Богдан Сато (86737), Арнольдік Сато (63238), Напас Сато (86080) // ДМ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Богдан Сато (86737), Арнольдік Сато (63238), Напас Сато (86080).
2. Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
3. Клан порушника: Sakura.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні.
5. Суть скарги: Їхала нікого не чіпаючи, як по моїй машині відкрили вогонь. Можливо мені й намагалися сказати відкрити вікна, бо видно індикатор мікрофону, але на моєму фрапсі чітко бачимо, що у мене нічого не чути і ніхто ні про що не просив (що вже можна розцінити як Дм, оскільки бази СБУ цей клан не має). Але навіть коли я вийшла з автівки і було добре видно, що я без клану, вони продовжили по мені стріляти, що і є ДМ (відстрілюватися не могла, оскільки не було зброї).
6. Докази (скріншот/відео): туть
7. Дата порушення: 13.11.2023.

Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Богдан Сато (86737), Арнольдік Сато (63238), Напас Сато (86080).
2. Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
3. Клан порушника: Sakura.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні.
5. Суть скарги: Їхала нікого не чіпаючи, як по моїй машині відкрили вогонь. Можливо мені й намагалися сказати відкрити вікна, бо видно індикатор мікрофону, але на моєму фрапсі чітко бачимо, що у мене нічого не чути і ніхто ні про що не просив (що вже можна розцінити як Дм, оскільки бази СБУ цей клан не має). Але навіть коли я вийшла з автівки і було добре видно, що я без клану, вони продовжили по мені стріляти, що і є ДМ (відстрілюватися не могла, оскільки не було зброї).
6. Докази (скріншот/відео): туть
7. Дата порушення: 13.11.2023.

На фрапсі видно як ми підїхали до вашої машини та коли Вісілій сідав в машину було видно що він з клану Тохіс та ми почали стріляти, який дм?

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
На фрапсі видно як ми підїхали до вашої машини та коли Вісілій сідав в машину було видно що він з клану Тохіс та ми почали стріляти, який дм?
ви відкрили вогонь по мені, що добре чути на відео (звуки попадань по мені, а не по колесам), до того ж я вийшла з авто і було видно, що я без клану, але ви продовжували по мені стріляти. це дм, вітаю.

Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
ви відкрили вогонь по мені, що добре чути на відео (звуки попадань по мені, а не по колесам), до того ж я вийшла з авто і було видно, що я без клану, але ви продовжували по мені стріляти. це дм, вітаю.
Після виходу з авто клан промальовується не зразу, тому я подумав що Ти також в Тохіс, і тому стріляв

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Після виходу з авто клан промальовується не зразу, тому я подумав що Ти також в Тохіс, і тому стріляв
це вже не мої проблеми, тому це дм з вашої сторони. більше того, кружечок навколо рівня був золотий, що вже каже про те, що я не у клані.

Богдан Удод

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
96
Реакції
52
Бали
23
я Богдан Сато де патрони де я по вам стриляв

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Переношу скаргу у відповідний розділ.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я!
Гравець Арнольдік Сато ID63238 отримає покарання за:
DM - jail 15 хвилин
Гравці Богдан Сато ID86737 та Напас Сато ID86080 отримають покарання за:
DM Car - jail 30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі