Ліна Еско
Твоя ідолка.
- Реєстрування
- 4 Лют 2023
- Дописи
- 202
- Реакції
- 250
- Бали
- 108
1. Нікнейм гравця: Богдан Сато (86737), Арнольдік Сато (63238), Напас Сато (86080).
2. Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
3. Клан порушника: Sakura.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні.
5. Суть скарги: Їхала нікого не чіпаючи, як по моїй машині відкрили вогонь. Можливо мені й намагалися сказати відкрити вікна, бо видно індикатор мікрофону, але на моєму фрапсі чітко бачимо, що у мене нічого не чути і ніхто ні про що не просив (що вже можна розцінити як Дм, оскільки бази СБУ цей клан не має). Але навіть коли я вийшла з автівки і було добре видно, що я без клану, вони продовжили по мені стріляти, що і є ДМ (відстрілюватися не могла, оскільки не було зброї).
6. Докази (скріншот/відео): туть
7. Дата порушення: 13.11.2023.
2. Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
3. Клан порушника: Sakura.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні.
5. Суть скарги: Їхала нікого не чіпаючи, як по моїй машині відкрили вогонь. Можливо мені й намагалися сказати відкрити вікна, бо видно індикатор мікрофону, але на моєму фрапсі чітко бачимо, що у мене нічого не чути і ніхто ні про що не просив (що вже можна розцінити як Дм, оскільки бази СБУ цей клан не має). Але навіть коли я вийшла з автівки і було добре видно, що я без клану, вони продовжили по мені стріляти, що і є ДМ (відстрілюватися не могла, оскільки не було зброї).
6. Докази (скріншот/відео): туть
7. Дата порушення: 13.11.2023.