Відмовлено Богдан Скляренко" / Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Никита Невский

Шановний гравець
Реєстрування
7 Лют 2024
Дописи
102
Реакції
42
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Богдан Скляренко
  2. Особистий нікнейм:Михайло Золотий
  3. Суть скарги:він забанив мене на 14 днів за те що я сказав лох не ну за лох банить на 14 дней серьезно? у вас же на проекте так некто играть не будет ребят ну ви понимайте? через года два вобще все уйдут я вам отвечаю а если розбаните то не удут
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    тайм коди 0.до 3.19 просто розмовляемо 3.19 я сказав скляренко лох після 3.19 тоже розмовляли
  5. Дата походження:5 марта 2024 года

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
213
Вітаю!

Давайте розберемо ситуацію:
Почнемо з того що ви самі написали репорт і запитуєте, як його написати, що вже виглядає як тролінг/знущання над адміністрацією. До того ж вас попереджали до того, як видати покарання, щоб ви не флудили у репорт. Замість того щоб послухати адміністрацію, ви почали писати в репорт, цитую: "як купити адмінку? позвіть зга він продає вірти. а ви знаєте що га продає вірти?", що вже рахується як наклеп на головну адміністрацію. Ідемо далі, ви назвали адміністратора, як написано в скарзі та чути на відео. Потім коли вам сказали, що ваш обліковий запис буде заблоковано - ви почали казати: оффтоп відкат. Що не діє у даних випадках. Коли гравець біля вас почала напряму ображати розробників проєкту - ви також почали казати, що: "так, так, все так і є". Тобто тим самим ви погодились з образами в сторону розробників. Тому - виношу вердикт. Адміністратор видав покарання вірно. Оскарженню не підлягає.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі