Розглянуто Богдан Скляренко // Наталя Полякова // Бан // Скриптована відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Сіменс

i'll be back
Активний гравець
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
612
Реакції
266
Бали
68
1. Нікнейм адміністратора: Богдан Скляренко, Наталя Полякова
2. Особистий нікнейм: Роберт Сіменс
3. Суть скарги:

Вітаю шановний Головний Адміністратор. Раніше я перебував на посаді адміністратора проекту (а саме 03 та 05 серверів), де займав посади ЗГС за неофіціними організаціми. Тому, за деякі аспекти роботи адміністраторів мені відомо.
Сьогодні сталась наступна ситуація:

В 14:10 мною було відправлено репорт з текстом: "кик афк цр" ( при необхідності ви можете перевірити це).
В 14:11 адміністратор Наталя Полякова відповідає: "Вітаю, вже перевіряли.". Тобто адміністратор навіть не телепортувався, щоб подивитись ситуацію, яка виникла. Можливо деякі випадки могли спричини такі дії. Але за 3 хвилини після репорту ніхто навіть не телепортувався подивитись. Тому, на мою думку, можна вважати, що адміністратор зробив собі +1 в фарм репорту і все.
В 14:14 Мною було відправлено наступний репорт: "Наталя, вы на приколе? я стою 5 минут возле афк чела." Згоден, що можливо з мого боку було нешанобливе ставлення в цьому репорті. Але далі відбувається наступне:
14:14 адміністратор Богдан Скляренко відповідає мені скриптованою відповіддю, навіть не по темі репорту. Його відповідь наступна: "Якщо не згодні з покаранням подайте скаргу на форум." Про яке покарання іде мова, я особисто не розумію. Даний адміністратор просто відповів скриптовану відповідь навіть не читавши репорт. Якщо б даже відповідати "скриптовано", то адміністратор міг написати "Передав даному адміністратору." Але маємо, що тепер вже інший адмністратор зробив собі +1 в фарм репорту.
Після чого, дочекавшись 3 хв, я пишу наступний репорт: "найс скриптовано отвечаете))". На що телепортується Богдан Скляренко, і вже в войсі говорить "Якщо не згодні з покаранням - подайте скаргу на форум."
На що я йому говорю, що вважаю його недоадміністратором і не буду з ним спілкуватись. Після чого отримано покарання у вигляді бану, яке ви бачите. Саме бану, а не муту "За нешанобливе ставлення",чи муту за "Образу адміністрації". Регламент є регламенет, але при видачі покарань треба враховувати, що саме зробила людина, та які обставини були для цього.

Відповім на запитання, з чого я взяв, що Богдан Скляренко некомпетентний адміністратор?

1. Ситуація про яку я описав вище
2. Нешанобливе ставлення до гравців:
ось скарга
3. Також я працював з ним на 05 сервері, і я розумію як працює даний адміністратор.

Можливо це лише суб'єктивна думка, але ніхто ж не забороняє вважати того, чи іншого некомпетентним адміністратором. Також прохання до Олександри Фатченко попросити повні докази у адміністартора, а не тільки фразу про "недоадміна". Там я наче пояснив цій людині, що я мав на увазі. Також хочу зазначити, що це не є зливом адмністратора, а лише обргрунтування, чому я вважаю його некомпетентним.

Буду вдячний за відповідь. Докази покарання відправлено нижче. Також прикріпив доказ відповіді на репорти від цих двох адміністраторів.

Відповіді на репорт адмністраторів(вибачте за білий екран, кнопка скріншоту знаходиться разом з очищенням кешу): *CLICK*

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *CLICK*
5. Дата походження: 26.03.2024

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
Адміністрація могла перевіряти буквально в ту ж хвилину центральний ринок. Богдан Скляренко відповів саме так Вам на репорт, оскільки, він міг не знати ситуацію або ж помилився і відповів Вам замість іншого гравця. Ви перебували на посаді адміністратора 05 серверу 6 місяців тому, до того ж наскільки мені відомо, Ви простояли разом з Богданом всього 2 тижні. Щодо скарги це була одна ситуація, адміністратор активний та виконує свої обов'язки добре. Тому ми проведемо бесіду щодо відповіді. Покарання було видане за саме слово "недоадмін" Ви можете спокійно сказати, що адміністратор некомпетентний якщо на це є певні докази.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі