Розглянуто Богдан Скляренко/ Не вірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kovtun Oleh

Активний
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
169
Реакції
53
Бали
31
1. Богдан Скляренко
2. Страх Хірокі
3. Данний адміністратор видав мені мут за нешанобливе ставлення до адміністрації те що я назвав його молодцем в негативному контексті, після чого я стояв щоб злапати котедж і гравці наді мною жартували тим що я не можу нічого сказати я використав емоція справити природні потреби після чого мене вдарив гравець що є провокацією на ДМ та неадекватно виражався в мою сторону, на що адміністратор видав порушення тільки мені, також чому він разом із Русланом Трачем тепнулись на зліт та вникали в рп процес по його словам він наблюдав щоб ніхто не дмив, але він по правилам це мав робити в гейм моді та інвізі, також біля котеджу стояли гравці, по првилам стояти афк більше хвилини на зльоті не можна адміністратор їх також не відкинув та не дав попередження, я погоджуюсь зі своїм порушенням що я нешабливо використав емоцію, але чому данний гравець та інші також не отримали покарання за порушення. Коли адміністратор до мене телепортувався та зняв мут через те що по його словам в нього не було відео фіксації я почав з ним розмовляти та спитав чому гравця не відкинули а тільки мене, я назвав його не уважним та не компетентим, після чого він мені сказав що порушення зі сторони цього гравця не має тому що провокація на дм це коли вдарили 2 рази, хоча якщо до вас в реальному житті підійдуть та вдарять раз я думаю ви не будете чекати коли вдарять другий, після чого я його спитав що таке дм - він сказав що це коли вбили людину, але якщо наприклад людина буде бігти я по ній попаду раз або два але не вбю то це всерівно ДМ, на мою думку данний адміністратор порушив та не до кінця знає правила проекту
4. Моє порушення -
- вникання в РП процес

Не знання правил -

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Переглянувши відео докази, були знайдено ряд порушень, а саме

Гравець Олександр Бездарний об'єднуючи порушення отримує покарання у вигляди /pmute Образа гравців + Провокація 120 хвилин

З Підполковником СБУ м.Харків Олександр Мальцев буде проведено бесіду з приводу знаходження на зльоті по формі

Буде проведена розмова з Адміністратором з приводу уважності

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі