Відмовлено Богдан Скляренко // для Спец.Адм // Савочкина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бyда Дамсот

фанатік проєкту
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
380
Реакції
165
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Скляренко
  2. Особистий нікнейм: Мінорі Срака
  3. Суть скарги: Вітаю. Керівництво UKRAINE GTА, сьогодні відбулась така ситуація що покликавши в репорт Адміністрацію я сказав що ''продавав/купляв вірти, грав з чітами, та продавай аккаунт'' але це було все сказано в жарт, було в мене гарний настрій та сказав це не обдумавши свої дії, потім написавши скаргу '' тут '' Б.Скляренко покликав мене в спілкування щоб розповісти за що було заблоковане , дивився логи ''переказу монобанку'' грошей, були перекази як від Дмитро Астер до 12кк ( за для купівлі клана КИЇВСЬКІ ) потім від ''Кріс Ровент'' ближче до 30кк тобто Адміністратор уходив з проєкту, та передав мені кошти свої, також перекази від гравця ''Матян Лютий'' ( Лідер клану Marvel ) перекази були від нього за роботу в клані, також був переказ від гравця ''Санічка Бездарний'' в виді 750к на бафи клану як я розумію ЗГА подумав що гравці продавали мені вірти але можу сказати що ''НІ'' , так були перекази великої сумми але я не вважаю що це був показник купівлі/продаж віртів, якщо не помиляюсь то мені тільки скидували, а я велику сумму не скидував, тобто якщо не помиляюсь щоб заблокувати за продаж/купівлі віртів потрібно пройти перевірку тобто будуть провіряти повідомлення, але ЗГА не захотів проводити перевірку якоби я все очистив , також який сенс мені було продавати вірти або купляти щоб потрапити в ''ЧСП'' коли я тільки вийшов з ньогу тут, та щей говорити це Адміністратору , тообто не бачу сенсу, можу пройти перевірку , все що угодно пройти та доказати те що не купляв вірти та не продавав, та хочу грати знову на проєкті, також ЗГА казав що від мене було помічено троллинг Адміністрації , але якби були помічені неодноразові троллинги мене б було б заблоковано, але чомусь не блокували за троллинг, також а вірти я б даже не займався цим та не було даже в планах таким займаться,, можете зв'язатись зі мною як в телеграмі так і в дискорді, також вибачаюсь за свої не обгрунтовані слова сказані Адміністратору.

DISCORD: linku9
    TELEGRAM: чиназес

НА РОЗГЛЯД | Керівника // Спец.Адм | НЕ ДЛЯ ГА//ЗГА

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): є весь діалог для потрібності покажу
  5. Дата походження: 21.04.24

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
213
Вітаю!

Шановний гравець, надам відповідь на Вашу скаргу, оскільки, в моїй компетенції - це робити:
Почнемо з першого, Ви покликали адміністрацію в репорт. Вони прийшли на Ваш виклик, де саме Ви сказали: «Я продаю вірти, купляв вірти, граю з читами, купив/продав акаунт». На що адміністрація, оперативно зреагувала та видала покарання. В результаті Ви почали казати, що це жарт - що вже рахується, як тролінг адміністрації. В діскорді на свої слова, повторююсь Ви сказали, що це жарт, що вже рахується, як обман адміністрації чи не дуже багато порушень тільки за цю ситуацію? Ми з паном ЗГА надали Вам всі докази під час діалогу в діскорді, де чітко пояснили, що, як і до чого. В результаті, Ви написали скаргу, знову ж таки. Звернувши увагу на Ваші порушення, массові скарги на адміністрацію - велика кількість яких була відмовлена, можна дійти до винсновку, що Ви не одноразово намагались злити адмін склад 05 серверу. Наразі, ми не можемо бути впевненими у Ваших словах. То Ви кажете, що купували/продавали акаунт, вірти. То ні. Ми не розуміємо, яким Вашим словам можна вірити.

Тому, на жаль, відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі