Розглянуто Богдан Скубович//Оскарження//Для ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Скубович
  2. Особистий нікнейм: Микола Богданов
  3. Суть скарги: Мене було кікнуто з серверу за АФК (без форми) десь о 20:42, після чого я поговорив з людиною котра мене кікнула, та сказала видати мені попередження за це ( це взагалі перший раз, як мене кікають за АФК), я все зрозумів і написав скаргу на адміністратора щодо незрозумілої причини відключення з серверу - тут . Одразу як адміністратор побачив що мною була написанна скарга на нього - він пише видати догану, так як старший склад повинен завжди бути у формі під час робочої зміни(це було через 30 хвилин після того як адміністратор сказав видати мені попередження). Я сумніваюсь, що адміністратор 30 хвилин сидів і думав щодо того, що я був у АФК, адміністратори за день десятками таких відключають з серверу. Я вважаю, що попередження було змінено на догану через те, що я написав на адміністратора скаргу і йому це не сподобалось. При цьому адміністратор навіть не подивився на те, що є таки правила: 1) У разі якщо працівнику потрібна перерва, працівник повинен попередити Лідера або його Заступника. та 2) Лідеру/Заму Заборонено Бути в AFK понад 15 хвилин. (тобто ще 14 хвилин я маю право стояти АФК) Адміністратор сильно не розбираючись у ситуації видає мені догану за АФК спираючись на те, що заступник повинен бути завжди у формі, але є правило вище, котре я прікрипив. Я вважаю що видавати догану за АФК - це занадто странно, та прошу пом'якчити покарання, так як це взагалі мій перший кік за АФК, та через 30 хвилин змінювати рішення щодо покарання - це занадто странно, та виглядає як упередженне ставлення через те, що я написав скаргу на адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 04.10.2023

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі