Розглянуто Богдан Тапор // Nonrp cop, MusicVoice

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оксана Глист

Оперуполномоченный
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
98
Реакції
40
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Богдан Тапор
  2. Особистий нікнейм: Оксана Глист
  3. Суть скарги: Стояли общались с человеком на тротуаре, подьехал представитель полиции (тут), и начал просто пробивать меня в своей базе (00:40), каким-то волшебным образом нашел меня, в Маске Енота, в своей базе данных, без передачи каких либо документов в его руки, и выписал мне штраф в размере 20к и просто уехал, в добавок все время включая музыку в микрофон (MusicVoice). Очень смущает возраст данного представителя полиции и каким образом его приняли в нпу с такими знаниями рп, прошу разобраться в данной ситуации
  4. Докази (скріншот/відео):

Павло Сметанків

Новий гравець
Реєстрування
27 Січ 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Богдан Тапор
  2. Особистий нікнейм: Оксана Глист
  3. Суть скарги: Стояли общались с человеком на тротуаре, подьехал представитель полиции (тут), и начал просто пробивать меня в своей базе (00:40), каким-то волшебным образом нашел меня, в Маске Енота, в своей базе данных, без передачи каких либо документов в его руки, и выписал мне штраф в размере 20к и просто уехал, в добавок все время включая музыку в микрофон (MusicVoice). Очень смущает возраст данного представителя полиции и каким образом его приняли в нпу с такими знаниями рп, прошу разобраться в данной ситуации
  4. Докази (скріншот/відео):
В нього вже 2 догани, скоріше за все його звільнять

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,262
Реакції
4,074
Бали
253
Вітаю.
З працівником НПУ - буде проведена бесіда.
Також з приводу *Music in Voice* гравець міг випадково не виключити мікрофон і через це ви чули музику на задньому фоні.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі