Зачинено Богдан Чикк | СБУ Дніпро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Чикк

Новий гравець
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
"Форма для подачі скарги"
Ваш ігровий нік: Богдан Чикк
Ігровий нік лідера: Ярослав Поляков
Причина покарання: Порушення МГ, порушення правил лідера, правил сервера, порушення рп процесу.
Суть скарги: При звернені в писмовий чат ООС (оффтоп). Він відповів в голосовий "еще раз напишешь в чат вылетишь н#₽уй отсюда, ты меня понял". Це є порушенням правил фракції ( Неповажне ставлення до товаришів по службі та цивільних осіб. Неповажним ставленням вважається: хамство, образи, та будь-які прояви нетолерантної поведінки.)
2. Не слідкує за своїми старшими рангами, вони не знають РП - терміни, а саме МГ. Та їхньою поведінкою.
3. Не відповідає в чат організації, повний ігнор молодшого состава, тільки відповідає ізбраним.
4. Його заступники також грубо відповідають, ігнорують, уникають. Це є порушенням правил фракції ( Неповажне ставлення до товаришів по службі та цивільних осіб. Неповажним ставленням вважається: хамство, образи, та будь-які прояви нетолерантної поведінки.)
5. Не дотримання субординації. Спілкується як йому хочеться, завжди на ТИ. Цим самим порушує правила субординації.
6. Порушення загальних правил, пункт 2.2, 2.3, 3.7. Порушення правил лідерів, 3.4, 1.3, 3.1.
7. Він спілкується виключно з усіма російською, це є порушенням "СБУ Загальні правила" а саме "3.6. Співробітник СБУ зобов'язаний в робочому одязі спілкуватися з громадянами державною мовою.". Також його старші ранги це правило порушують.
8. Коли була агітація до сбу із зсу, казали що тут дуже швидке підвищеня. В результаті я четвертий день за ними бігаю щоб мене повисили до третього рангу, а вони тільки завтраками кормлять. Це потрібно для того щоб можна було покидати территорію сбу, тому що мені не можна покидати її. Але ця заборона на порталі ніде не зазначена. Виходить що інформація з повітря.
9. Немає нічого для гравців 1-2 ранг, ні обовязків, ні правил, ні інструкції, ні місця куди б можна було б здавати звіти з виконаних робіт,щоб заробляти ранг. Старші ранги кричать що ми щось їм повинні, і не повинні, нічого не зрозуміло що повинні а що ні,бо офіційної інформації немає. Я вважаю що це ще з перших днів має бути написано на форумі.
10. Були в мене конфлікти з старшими по рангу, повязано з тим що вони не знають рп,мг. І з приводу що можна а що ні. Всі вони дружньо пішли і пожалілися лідеру. Але суть в тому що цей лідер замість того щоб розібратися в ситуації зі моєю присутністю, просто прокричав що я звідси вилечу. Впринципі те що і його старші обіцяють.

Отже, я хотів попасти в саму впливову з самим великим рівнем РП і адекватністю організацію СБУ, а попав до дитячого садочку типу гров стріт.
Доказів не має, я взагалі не хотів якусь скаргу писати, але коли він загрубив мені з матом, щей перед всім СБУ у строю, я вирішив що треба писати на такого недолідера.
Скрін зробив один де його старший написав в общий чат орг. Мат.
Докази порушення:

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 37

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
164
Бали
85
Доброго дня.

Поговоривши с лідером ніякої інформації з написаного вище в нього немає.

Доказів на порушення в вашій скарзі також немає.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі