Розглянуто Богдан Швед // Кирило Моррисон НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф Ломакін

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
140
Реакції
147
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юсуф Узун
2. Нікнейм порушника: Богдан Швед, Кирило Моррисон
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Їхав з другом щоб оплатити штрафи потім за мною почали біжати без вимог за статті 17.2 ЗУ про Нац.Пол і кафнули я по РП говорив по німсецькі щоб РП було цікавішим, вони кафнули и сказили що за я в розшуку але в мене його не було ще так як у мене ще був сплатиити страфи за непокору також не піде так як не було вимог, та виписали ще один розшук за штрафи хоча в ККУ та КУПАП нігде не написано визначенук суму не сплати штрафу також мені Полковник сказав щось таке " на форум отлитаєш ...." це є погроза форумом.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
повний тайм код: 3.21, 5.47, 14.13 (можливо щось пропустив)
6. Дата порушення: 22.03.26

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, переглянувши докази в працівників НПУ, виношу вердикт: У вас було орієнтування через штрафи тому у вас був розшук, додадкових штрафів вам не видавали.
Такі гравці отримують покарання:
Гравець Юсуф Узун [211956]:
5.21.1. "Перетяг RP ситуації" - Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, відігравати речі, які не могли з'явитись у вас з рівного місця. | Мут 30-90 хвилин
Наприклад: кнопка для виклику всіх спец. служб знаходиться у правому взутті, натиснув лівим пальцем ноги. + 6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15-30 хвилин
Гравець Григорій Толочки [126417]:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Богдан Швед [234700]:
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі