Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Також хочу додати свій фрапс де дані співробітники на Citroen C4 вбили моїх співробітників в тому числі і мене.
Відео з боді-камериТиць Тайм-коди: 1:06 (Побачали їх коло БУ, почали за ними дивитись) 1:20 (Співробітник який дивиться Трансляцію гравця де тий сказав що хоче нас розстріляти (Нік тік-ток аккаунту "ukr_gtashnik")) 1:40 Ми їх побачили перед першим мостом Д-П 1:45 Спец-сигнали "Автомобіль притискамось до узбіччя" Нуль реакції 1:46 Відкрили по нам вогонь (мабуть водій Citroen C4 також відкрив вогонь але це припущення) 2:24 Бачу що 1 співробітника вбили ( Також раніше трішки на стрімі він казав щоб його друг виходив з гри) 2:38 Мене вбито
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.