Відмовлено Борис Шевчук// Bad Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Борис Шевчук

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
131
Реакції
103
Бали
88
Ім'я: Борис Шевчук
Зріст: 185см
Віра: Християнство
Cпеціальність: Поліцейський
Батьки: Микитка Шевчук- Софія Шевчук
Національність: Українець

Дитинство:
Борис Шевчук народився 20.06.2000 у місті Дніпро. Дитинство було не дуже легке, Батько Бориса працював у міліції капітаном він був дуже гарним працівником і заслуговував багато почесті від працівників, він дуже цим пишався і хотів бути як батько. Батько Бориса мало заробляв та він був суворим з ним тому що хотів щоб він виріс гарною людиною. Мати Бориса продавала овочі на базарі, так як в них була не велика дача за містом. Борис дуже любив гуляти на вулиці з друзями.
Коли Борису виповнилось 6 років він пійшов в школу у перший класс. У Бориса було дуже багато нових знайомств в школі. Він був відміником. Пройшло 5 років, Борис вже в 5 класі. Борис почав увлікатися поліцейською тиматикою. Їшли місяці, роки але Борис ще всеодно хотів стати Поліцейським. Він в своїх мріях це прокручува
"От колись я стану таким як мій батько"

images (1).jpg

Юність:
У 15 років Борис пійшов з школи коли закінчив 9 класс. Борис вступив в поліцейську академію м.Дніпра, але почалась війна, батько пішов із поліції та сидів без роботи. Батько з матірʼю щодня сварилися і після сварки батьки зривалися на Борис, але його це не засмучувало та він продовжував жити. Борису довелося піти в погану компанію та красти щоб його сімʼя могла вижити та купити хоча шматочок хліба. Борис питався якось зупинити батьків щоб вони припинили зваритися, але нічого не допомагало. Борису вже виповнилось 17 років та він успішно закінчує Академію Національної поліції м.Дніпра. Та Борис почав свій карьєрний ріст.
Він підвищувався кожен місяць так як дуже добре працював, та його хвалили.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

Доросле життя:
З годом Борис вже став Лейтенантом коли йому виповнилось 19 років. Він працював не покладаючи рук, з дня в день його хвалили. Він продовжував працювати та не збирався зупинятись.Борис узнав що його батьки розвелись, він був засмучений та на деякий час взяв відпустку. Ось вже Борис в поліції 4 роки. Він зайняв посаду Зам.Нач.КОРД. Він був майстером у своїй справі, але йому заважали працювати не дуже добрі люди. Борис познайомився з дівчиною на ім'я Ганна. Борис через 3 роки знайомства з Ганною зробив пропозицію їй та вона не відмовила йому. У Бориса була сім'я та вони жили у достатку. Через 2 роки Борис вже зайняв посаду підполковника та став Нач.КОРД. Коли в нього почались невеличкі проблеми з фінансами Борис став не дуже таким добрим поліцейським. Він почав брати взятки. Борис випускав тільки тих людей якій нічого не зробили та їх посадили. В Бориса все наладилось він продовжував займати посаду Нач.КОРД та бути дуже добрим поліцейським.

5d78d84f3c463.jpeg

Останнє редагування:

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Заборонено копіювати біографії інших гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі