𝓐𝓻𝓷𝓸𝓵𝓭𝓲𝓴 Rein
Поважний гравець
- Реєстрування
- 13 Гру 2024
- Дописи
- 178
- Реакції
- 134
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Артем Скакун
- Особистий нікнейм:Сергій Бабенко
- Суть скарги: Ще раз пишу вибачте такого більше не буде більше ніхто не буде гуляти з цього пк, обіцяю саме в той час гуляв на моєму пк брат на аккаунті Артем Андрощук %49536 . обіцяю такого більше не буде . вибачте ще раз будь розблокуйте дайте останній шанс, якщо не вірите паспорт свій Бабенко Сергій паспорт брата Артем Андрощук може надати в діскорд особисті повідомлення будь ласка дайте шанс будь ласка дякую Доброго вечора розповім ситуацію будь ласка допоможіть, мій аккаунт на сервері #05 Бабенко Сергій, нік брата на Сервері #05 Артем Андрощук, допоможіть будь ласка мій аккаунт Бабенко Сергій заблокували за причини що на моєму компʼютері гуляв брат аккаунт Артем Андрощук, і хочу щоб мені дали шанс і розблокували аккаунт просю будь умаляю, більше такого не буде що буде хтось гуляти на моєму компʼютері обіцяю цього, я брату Аккаунт Артем Андрощук, не роби такого може бути погані і мені тому що в мене є опит по Адміністраторам я сам був адміністратором на другому проєкті, я йому говорив не треба може постраждати мій аккаунт, будь ласка вибачте, якщо треба я можу надати всі документі в особисті повідомлення ЗГА або ГА, на ствердження особи, що я є Бабенко Сергій, мій брат Артем Андрощук, обіцяю такого більше не буде будь зробіть амністію
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:26.12.2024
Останнє редагування: