Розглянуто Букетик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:13474,99076,207985,49323
3. Назва організації порушника:НПУ,ЗСУ зі слів СБУ
4. Суть скарги:Вітаю! відрізок відео не адекватні висловлювання працівника Держ структур,базара ноль,ми що під підїздом пиво розпиваємо? 00:30-00:45, далі дана неопізнана особа задає мені запитання чи потрібна мені реалізація прав,на що я йому чітко відповів так звісно згідно чинного законодавста 00:55-01:38 зверніть увагу на його неповажний прояв та агресію в мою адресу,даній невстановленій особі у одягу схожому на форму силових структур! 03:30-04:16дана особа стверджує що я не надаю документи,я повідомив що надам документи в присутності адвоката,дана особа викликавши адвоката не повідомила мені що адвокат не відповідає починає прохлопувати мої кармани без свідків та не маючи на це достатніх прав! Також я повідомляю даній особі що паспорт знаходиться в автомобілі,на що повний ігнор,там все як завжди все швидко,по завченому сценарію як завчив так пішло! Бля чому гру перетворили на рабство? Чому військовий квиток на 2 тижні,я в свій час пройшов службу в ЗСУ,то якого біса я повинен танцювати під дудку і йти знову в держ структури? Я не маю взагалі бажання там знаходитися в мене вистачає своїх справ,я не маю бажання Деградувати в тій системі! 05:28-05:56 слова не можна даже сказати,все як завджи швидко відтарабанив текс і поїхав далі хернею страждати!Також згідно чинного законодавста держ структури повинні вічливо та та виключно на Українській мові,так як вони знаходяться при виконанні службових обовязків! 06:47-06:52 після того як мене обшукали,вже почався якийсь процес дана особа надала відповідь що адвокат не відповів!Дані особи в колі зацікавлених працівників почали дії без адвоката! 06:52-07:07 даже не можна слова сказати,як сказала мені неопізнана особа( я не повинен нічого говорити я повинен діяти і танцювати під їхню дудку) Шановні я не раб,я нікому нічого не зобовязаний,як сказав мен той же працівник який не надав документи що він зобовязаний тільки своії Мамі!07:25-08:56 Дана особа яка являється полковником ЗСУ щось не дуже зрозуміло намагалася висловитися в мою адресу! Я пояснюю що я не маю бажання плясати під Вашу дудку і що я в свій час вже відслужив,дані особи силоміць заставляють йти до них в Держ структури якого біса я повинен йти в їхній дурдом? Чисто стояти АФК і фарми ЗП як Всі держ?В мене єсть своїх справ дуже багато,я маю свою ТК де мені потрібно працювати та розвивати щоб надавати роботу іншим людям! На відрізку відео 07:39 працівник НПУ називає Фамілію заборний,на відрізку відео09:08-09:32 я повідомляю працівнику щоб він не спав,на що він мені відповів в оффтоп що я щось там порушив!11:15-11:25 я помітив на працівнику НПУ судячи по формі у званні сержанта що він не відповідає однострою статуту та порушує його!11:44-12:35 Бля цілий полковник не може нормально виразити свій текс який мав,і вони ще стоять там на посадах,навіщо мені туди йти щоб бути як дана особа?Також я повідомив що я повістку не буду брати хай відправлять мені її на зареєстроване місце проживання! 12:42-13:02-- Цілий полковник говорить Ви маєте прибути на Військоматі(типу я повинен приїхати до території воєнкомата і залізти на нього і повідомити що я прибув?) судячи з контексту цілого полковника!Також на цьому відрізку видно як даний працівник який єсть невідомо хто,чисто з його слів працівник СБУ перебиває старшим за військовим званням,а саме полковника ЗСУ який намагався донести мені інформацію! 13:18-13:46 видали розшук,також прийміть до уваги вислів праацівника ЗСУ що я буду поданий в розшук і він мені це гарантує,на даному відрізку відео даний працівник як раніше було зафіксовано являється працівником ЗСУ віддає мені військове вітання та говорить мені (Честь Імею)-даний вислів застосовується стороною агресора з якою в Нас війна! Мені як діючому Військовому не дуже приємно це чути!Далі коли я ще не закінчив спілкування з полковником після його вислова праціник судячи з його слів СБУ заводить мене в ІТТ,коли я задав запитання в якій країні ми знаходимся і що за за вислів такий!!!
13:05-13:13даний працівник починає виписувати розшук? Який розшук,за що? Можливо потрібно було виписати штраф,адмін протокол?В даних які вказані в мене у Військовому квитку я знаходжуся в запасі дата закінчення 08.01.2026
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
https://postimg.cc/62Yh63LC/c0d226c8
6. Дата порушення:23.02.2023

Останнє редагування:

Максим Дуля

ЗКА | Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
244
Реакції
100
Бали
88
Вітаю
Переношу вашу скаргу у відповідний розділ

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,664
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, з приводу вашого обшуку повідомляю, що у разі непідкорення співробітник СБУ мав право провести обшук з метою встановлення особи та виявлення паспорта, що і було зроблено; ваші слова «мій паспорт в автомобілі» розцінюються як перетягування РП у свою сторону; повістку було виписано відповідно до Закону України «Про НПУ», а саме пункту
3) У період дії воєнного стану або під час мобілізації поліцейський має право вимагати від особи пред’явлення військово-облікового документа разом із документом, що посвідчує особу, з метою перевірки дотримання правил військового обліку, але таке право реалізується виключно під час проведення мобілізаційних заходів та лише у взаємодії із Збройні Сили України.
тому повістку вам було виписано законно, ніхто не змушує вас примусово проходити службу, однак у разі неявки до військкомату у встановлений термін ви можете бути оголошені в розшук; що стосується аксесуара «окуляри», працівникам НПУ дозволено їх використання згідно з Правилами НПУ «Спец-одягу», пункт 8, яким передбачено, що для співробітників спецпідрозділів дозволяється використання таких аксесуарів, як окуляри, шарф і балаклава, а також винятково дозволено використання рюкзака (на кілограми) на будь-якій формі.

Такі гравці отримають покарання:
Юра Задверняк [134747] - отримує догану за порушення правил Держ. Орг.:
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана + 2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
Руслан Степанено [158200] - отримує такі покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів + 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів + 5.21.1. "Перетяг RP ситуації" - Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, відігравати речі, які не могли з'явитись у вас з рівного місця. | Мут 30-90 хвилин Наприклад: кнопка для виклику всіх спец. служб знаходиться у правому взутті, натиснув лівим пальцем ноги. + 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Ростислав Сокол [219543] - отримує такі покарання:
5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин
З приводу Олександра Кремініша та його висловлювань «Честь імею» з ним буде проведено відповідну профілактичну бесіду.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі