В очікуванні Бізнес

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Прохання додати ще по одному бізнесу які користуються попитом серед гравців
-Мисливський магазин
-Магазин Сад і Город
-Риболовний Магазин

Денис Мамаєв

Полковник НПУ | 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
185
Реакції
151
Бали
88
Чию фінку, власників, яких потрібно постійно просити про замовлення товару? Я впевненей, що після появи конкурентів, існуючі бізаки почнуть частіше замовляти товари. У гравців буде вибір та змога придбати необхідні товари.
Абсолютно підтримую !!

Саня Гвоздь

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
9
Реакції
2
Бали
6
Я б хотів щоб бізнес можна було проплатити не на 7 днів а хотяби на 14
От наприклад я їду за кордон і зможу зайти в гру тільки через 10 днів що робити в такій ситуації?
Друзі якім я б зміг довірити бізнес немає в такому випадку він просто злетить в госку

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73
Я б хотів щоб бізнес можна було проплатити не на 7 днів а хотяби на 14
От наприклад я їду за кордон і зможу зайти в гру тільки через 10 днів що робити в такій ситуації?
Друзі якім я б зміг довірити бізнес немає в такому випадку він просто злетить в госку
Це питання можна вирішити за допомогою фрапсу, якщо щось не зрозуміло, я впевнений, що ГА обовязково підскаже та допоможе по можливості.

Микола Олександрович

| Південна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
113
Реакції
78
Бали
73

Михайло Закарпатський

Закарпатський на зв'язку!💪🌄
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
7
Реакції
5
Бали
6
Та ну нащо ще бізаки досить поки цих.Вже давайте ще одну бу зробим ще цр.Ну Яб не хотів щоб добавляли ще сад город,мисливський і риболовний!
Ти себе слухаеш? Який бл*ть цр? Ти про то що там якоби мало міста? І таке питання: В який презик ти його засунеш? Це не малий бізнес як риболовний або мисливецький. Це доси великий бізнес який каждий захоче купити. Енжинов та Енжинова багаті із-за ЦР та АЗС яка біля ЦР. І дальше питання: Ладно є місто в Харкові там ідеально підходе алеж на*уя нам два багачі на серваке?

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
434
Реакції
525
Бали
113

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі