Євген Мудрик
L 7777
- Реєстрування
- 29 Гру 2024
- Дописи
- 186
- Реакції
- 146
- Бали
- 88
Біографія Євгена
Ім'я: Євген
Вік: 15 років
Місце проживання: Київ, Україна
Євген також обожнює спорт, особливо футбол. Він є нападаючим у шкільній команді та вже неодноразово приносив перемоги своєму колективу. На вихідних хлопець часто грає у футбол у парку або катається на велосипеді.
Серед друзів Євгена є багато однодумців, які поділяють його інтереси до комп’ютерних ігор та програмування. Вони разом експериментують із кодом, беруть участь у хакатонах і навіть створюють невеликі ігри.
Інше його захоплення — фотографія. У Євгена є старенька камера, яку він отримав у подарунок від дідуся. Він часто фотографує київські пейзажі та прагне передати у своїх знімках унікальну атмосферу міста.
Євген — це підліток із великим потенціалом, який уже зараз наполегливо працює, щоб досягти своїх цілей.
Ім'я: Євген
Вік: 15 років
Місце проживання: Київ, Україна
Особистість та інтереси
Євген — активний, життєрадісний підліток із захопленням до технологій і спорту. Він має допитливий розум і завжди прагне дізнатися щось нове. У школі він відмінник з інформатики та історії, адже ці предмети викликають у нього особливий інтерес. Його мрія — стати IT-спеціалістом і розробити свій стартап, який допоможе людям у повсякденному житті.Євген також обожнює спорт, особливо футбол. Він є нападаючим у шкільній команді та вже неодноразово приносив перемоги своєму колективу. На вихідних хлопець часто грає у футбол у парку або катається на велосипеді.
Сім'я та друзі
Євген живе з батьками та молодшою сестрою Анею, якій 8 років. Вони мешкають у затишній квартирі на Оболоні. Мама працює архітекторкою, а тато — інженером. Сім'я підтримує дружні стосунки, часто проводить час разом, граючи у настільні ігри або вирушаючи на прогулянки на природу.Серед друзів Євгена є багато однодумців, які поділяють його інтереси до комп’ютерних ігор та програмування. Вони разом експериментують із кодом, беруть участь у хакатонах і навіть створюють невеликі ігри.
Хобі та захоплення
Крім навчання та спорту, Євген займається програмуванням на Python і вчить основи веб-розробки. Він веде свій маленький блог, де ділиться досвідом і корисними порадами для таких же новачків, як і він.Інше його захоплення — фотографія. У Євгена є старенька камера, яку він отримав у подарунок від дідуся. Він часто фотографує київські пейзажі та прагне передати у своїх знімках унікальну атмосферу міста.
Мрії та цілі
У майбутньому Євген мріє вступити до Київського політехнічного інституту, щоб отримати якісну освіту в IT-сфері. Він хоче зробити свій внесок у розвиток технологій в Україні та створити продукт, який стане популярним у всьому світі.Євген — це підліток із великим потенціалом, який уже зараз наполегливо працює, щоб досягти своїх цілей.