Відмовлено Біографія Єгора Утокін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor_Utokin

Слава Україні
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
27
Реакції
9
Бали
11
Дитинство: народився я у центральній лікарні міста Київ 21 червня 2001 року. З перших днів життя батьки дбали про мене, часто грали зі мною, ходили на прогулянки та пікніки. Ходив я в дитячий садок під назвою "Сонячний". Не дивлячись на те, що він був далеко від мого місця проживання, тато завжди мене возив туди і мені було там цікаво грати з іншими дітьми.
• Юність: Коли мені виповнилося 7 років, батьки на день народження подарували мені собаку. Звали її Бінго. Це був Хаски білого кольору з чорними цятками на тілі. Мені дуже подобалося грати з ним. Він був дуже грайливий і веселий. Ми валялися з ним на лужку, купалися в басейні, ходили на полювання. Але настав 1 вересня... Настав час йти до школи. Батьки відправили мене до 1 "а" класу. Нашу вчительку звали Марія Миколаївна. Літня жінка невисокого зросту. Першого ж дня я потоваришував з нею та з усіма хлопцями в класі. Мені подобалося ходити до школи, але я не підозрював, що на мене чекає...
• Дорослі: Коли мені виповнилося 14 років, у нас у школі мав відбутися великий захід, де нам мали урочисто вручити паспорти. Нас зібрали у великій актовій залі. І ось, здається, що вже скоро почнеться церемонія і я отримаю свій перший документ, але раптом пролунав гучний постріл... Другий... Третій... І тут до нас у зал уривається цілий натовп озброєних людей у масках. Усі одразу ж лягли на підлогу і закрили голову. Що було далі не пам'ятаю, я мав струс мозку II ступеня, т.к. один із терористів ударив мене прикладом по голові. Це могло б стати травмою на все моє життя, якби не наші медики. Вони буквально врятували моє майбутнє вилікувавши мене. Далі розповідати про моє зростання нічого, я дуже довго відходив від цього випадку і моє життя не було як раніше. Батьки стали менше водити мене на вулицю, щоб я не заробив собі травм і навіть заборонили бачитися з моїм собакою, щоб той не покалічив мене.
• Зрілість: І ось мені стукнуло 18... Настав той вечір, коли вирішується наша доля - випускний. Навчався всі 11 класів на 12 і 11, так що я мало про що хвилювався. На той момент я мала дівчину, звали її Катя. Ми проводили з нею багато часу, гуляли, вечеряли разом і таке інше. І ось, коли настав той момент, коли хлопець запрошує свою дівчину на бальний танець, я стою і бачу, як Катя танцює з моїм найкращим другом - Колею. Це був такий удар у душу, що я вже не міг контролювати себе і поліз із кулаками на нього. Він не міг нічого вдіяти, бо на той момент займався боксом. Але найдивовижніше те, що моя, тобто вже його дівчина стоїть і дивиться на все це. Нас потім розняли, але все ж таки ми вже не були кращими друзями. Потім я почав пити. Щодня випивав 2-3 пляшки. Зупинився я лише у 20 років.
• Наші дні: Зараз я працюю у ДКВС. Вдома я не маю, т.к. я пропив все у свою молодість. Планую відкрити свій бізнес. Пити, якщо що я вже кинув і випиваю тільки у свята. Батьки в мене живуть у м. Дніпропетровськ, а син ходить у садок. Народився до речі він у 2019 році, коли мені було 18. Ім'я тієї, яка народила його називати не буду з особистих причин. Не дивлячись на свою долю я так само залишаюся позитивною та миролюбною людиною, чого і вам раджу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі