Egor_Utokin
Слава Україні
- Реєстрування
- 5 Лис 2022
- Дописи
- 27
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
Особиста Біографія Єгора Утокіна || "Наркотик на все життя"
Дитинство.
Дитинство.
2 брати Єгор Утокін та Данило Утокін були народжені у Києві, столиці України та є нащадками знаменитого вченого Альфреда Утокіна, автора першого у світі автоматичного водяного насоса.
У дитинстві брати не раз чули про великий винахід, який і до цього дня, через 3 століття, все ще служить людству переважно для видобутку нафти (нафтокачалка).
Батьки сильно любили своїх дітей, але це кохання було так само і їх прокляттям, бо вони постійно тиснули на братів, хотіли щоб їхні нащадки домоглися того, чого не змогли вони домогтися.
Батько хлопців – Олександр Утокін був справжнім нащадком Альфреда Утокіна, тому тиск з його боку був помітнішим, сам же Олександр був майстром рукопашного бою та проводив тренування елітних підрозділів України.
Тому батько займався фізичною підготовкою синів, а також навчав стрілецької справи та розповідав ТТХ озброєння різних країн.
Мати братів Надія Утокіна, була ****************************женкою з Криму, вона втекла від власної сім'ї, оскільки вони були дуже релігійні, а вона не поділяла їх поглядів.
Надія була дуже тямущою дівчинкою, вона цікавилася різними науками, у зв'язку з цим вона стала прагматичною та замкненою.
Її інтереси різнилися з інтересами сім'ї, а надалі, коли вона сказала, під час чергової суперечки з батьками, що вона атеїст, сім'я розлютилася і вигнала її з дому.
Надалі Надія поневірялася від одного до одного, а коли змогла вступити до інституту, жила в гуртожитку, який був поруч із її старим будинком.
Якось батько Надії помітив її у вікно і вирішив, що бог недостатньо покарав її за гріхи і вони разом з матір'ю вирішили провести ритуал індульгенції самі…
Це і стало каталізатором її втечі, вона не могла більше зазнавати нападів з-за рогу, спроб схопити та замкнути під замок.
Приїхавши через знайомих до Києва, вона відразу зустріла Олександра на вокзалі, там і закрутилася їхня любовна історія, Надія в Олександрі бачила захисника, оскільки він у зв'язку зі специфікою роботи був великим хлопцем і водночас Олександр бачив у Надії дуже розумну дівчину, з якою їхні інтереси нехай і не сходилися, але йому подобалося її слухати. змогли б виправдати надії всього роду.).
На цьому і будувалися їхні стосунки, кожен використовував один одного, проте їм було добре разом і все влаштовувало.
Пізніше у них народилися 2 синочки з різницею на 1 рік.
Обидва хлопчики були тямущими і ерудованими, у дитинстві вони були як «Дві сторони однієї медалі», Данил був більш замкнутий і хитрий, а також байдужий до страждань інших.
Тоді як Єгор був більш відкритий і добродушний.
Саме їхня дружба в дитинстві дозволила їм перейняти риси один одного, тому надалі вони стали більш різнобічними, що дозволило їм бути хитрішими й відкритими одночасно.
Юність.
Обстановка важким часом лежала на плечах братів, вони намагалися досягти успіху в багатьох сферах, щоб виправдати надії батьків і найближчих родичів, проте гонка за знаннями в різних іпостасях не дала належного результату, Єгор знайшов себе в ІТ-інфраструктурі, в той час як його брат пристрастився до Хімії та фармакології. З братом вони були у добрих стосунках саме в дитинстві, тому що їхні інтереси лежали у різних площинах, їхні компанії друзів різнилися.
Далі кожен пішов своєю дорогою.
Про Данила брат знав усе менше і менше, ніби він крутився серед дивних особистостей, що захоплюються наркотиками.
Проте Данило старанно навчався у школі з ухилом на Хімію.
Єгор вирішив розвиватися у сфері IT та пішов до школи з ухилом на Інформатику.
Доросле життя.
Прекрасна пора, інститут, Єгор вступив до Театрального Університету імені Т.Г.Шевченка, що розташувався в Києві, там він отримав прізвисько "баба", тому що всі його ролі, були жіночі
На той час Данило вступив до Сумського державного університету, СумДУ, це розділило братів ще більше, вони практично не спілкувалися…
Єгор розвивав навички, навчався ще старанніше і з одногрупниками планував свої подальші ролі.
Дівчата в нього не було, та й не хотілося, всі сили він вкладав у освіту і продовжував справу батька.
Якось із ним зв'язався його брат із проханням про зустріч, від якої Єгор не відмовився.
Зустрівши в пабі, вони обнялися і зрозуміли в той момент, як вони сумували один за одним і як же вони змінилися ...
Брат розповідав про себе, про те, що займається, про дівчат і т.д., але Єгор відчував що не просто так молодший братик покликав його, не просто так.
З часом розмови ставало зрозумілішим, що брат щось приховує, бо його свідчення почали розходитися, а логічний склад розуму Єгора помічав ці особливості.
Нарешті брат наважився все розповісти, але була одна умова, Єгор повинен зробити 1 маленьке татуювання з формулою, навіщо, чому він, що це за формула, брат сказав що пояснить ВСЕ тільки після даної процедури, все читалося в очах, він не жартує і йому справді потрібна допомога, хто як не брат має йому допомогти?!
І ось через 30 хвилин вони вже в салоні готуються до нанесення пігменту під шкіру.
Після того, як тату було закінчено, брати пішли додому ... до рідного дому ... де немає вже батьків, які загинули 2 роки тому при захопленні літака "Талібами" ...
Будинок пустував, було нестерпно сумно тут перебувати, проте Данило почав розповідати:
Данило: Чи бачиш, ми багато одного про друга не знаємо, проте ми завжди були братами не тільки по крові, але й по розуму, я розумію що те, що я тобі розповім здасться маренням, або простою божевіллям, але це повна правда, і без тебе мені не вибратися з цієї ж**и…
Єгор: Ну давай, я готовий, не дарма ж ми сюди прийшли.
Данило: Я змушений просити тебе про допомогу у справі, яка, можливо, зламає нам обом життя, але інакше я вже не можу.
Та татуювання що у тебе на ключиці, є формулою досконалого наркотику, яку я придумав особисто, я знищив усі згадки її на папері і мені потрібно якнайшвидше стерти все з мережі, це перше, що я тебе попрошу зробити.
Єгор: Ну припустимо, з цим я точно можу тобі допомогти, але поясни, нахрена тобі формула наркотику?
Данило: Цей наркотик може захопити весь світ, це апогей думки, я займався ним протягом 8 років, ніхто не повинен про нього знати, тому ми знищимо всю інформацію що є, залишиться тільки тату.
Єгор: Так а нахрена вона мені? Зробив би собі!
Данило: У цьому одна з проблем, за мною пильно стежили СБУшники, вони не знають, що саме я роблю, але підозрюють негаразд, незабаром вони все зрозуміють, і візьмуть мене за дупу!
Я планую позбутися спогадів про цю формулу, як би дивно це не звучало, у мене багато знайомих лікарів, які виконають мені вибіркову лоботомію
Єгор: Ніхрена собі, ти що, зовсім поїхав?
Це реально маячня якась, якщо ця хрень така небезпечна, навіщо ти залишив її на моєму тілі?
Данило: Тому що це амброзія, це те, що може дати нам квиток у нове життя!
Єгор: Та вже, що толку сперечатися, тату вже на мені ...
Данило: Повір, це не найбільша проблема, яка тебе має зараз турбувати.
Єгор: Хіба є щось гірше зараз?
Ну давай, здивуй мене!
Данило: Треба, щоб ти зламав BAWAG P.S.K. - Один з найбільших банків в Австрії!
Єгор: Чого-чого? Це ***ть навіщо????
Данило: Тому що я повинен купу бабок, просто величезну ... якщо її не віддати, старі знайомі мене просто так не відпустять.
У мене є план, але для нього тобі і мені потрібно постаратися.
Якщо ти готовий піти на ризик, допомогти мені та вибратися з цього гребанного міста та країни, то прошу тебе допоможи…
Єгор: …
Єгор: Мда…такого повороту я не чекав, не скажу, що у мене тут все добре, тому звалити я готовий, але куди?
А так само з чого ти вирішив що в мене вийде зламати цей чортовий банк?
І коли це все потрібно зробити?
У мене купа запитань...
Данило: Я на все тобі відповім, тільки в порядку черги.
Ми маємо рік, плюс-мінус півроку, за цей час нам необхідно все вирішити.
Для роботи з банком є люди, які нам допоможуть.
У тебе все вийде тому, що ти найкращий хакер із усіх, кого я знаю!
Плануй життя так, щоб через півтора роки бути у всеозброєнні і щоб ти був готовий до тяжкого початку нового життя.
Єгор: Добре, я тебе зрозумів, мені все одно потрібен час, щоб все обдумати.
Ранок вечора мудріший, давай поговоримо про це завтра.
Заснути після такої розмови було практично нереально, думки крутилися і перемішувалися, але при цьому вимальовувався план, який міг врятувати їх…
За минулі півтора роки брати працювали над планом.
Єгор довго і ретельно вивчав різні способи злому та обходу захисту, починав він зі звичайного "Брутфорса" і "Фішингу", а закінчив зовсім неординарними способами.
Він настільки перейнявся цією сферою, що за час підготовки майже забув для чого все це робив, але його брат був поруч, він займався підготовкою та розробляв якісь хімічні формули.
Єгор не ліз до нього, по обличчю Данила було видно, він абсолютно серйозний у своїх намірах.
Єгор відслужив за цей час в армії за контрактом і став дуже зацікавлений у подальшому розвитку у цій сфері.
Армія підготувала його тіло і розум до багатьох випробувань, саме там він зустрів безліч відмінних хлопців, вони підтримували його в бажанні вчитися і давали поради та настанови по можливості.
Він чув від товаришів по службі про їхні плани і можливо у нього коли-небудь вдасться зустрітися з ними.
І ось, через 1,5 року, вони готові.
А ось далі все, як у тумані, як пізніше виявилося, брат дав йому якийсь препарат, який змусив його забути останні 6 годин свого життя.
Він не пам'ятає того, як саме він зламав захист банку, проте вже прокинувшись у Мотелі неподалік Варшави він зрозумів, що у них все вийшло.
Брат не говорив чому вони приїхали саме в це, богом забуте містечко, проте їхня історія тривала і шлях був не зрозумілий.
Вони домовилися з братом про те, що почнуть розвиватись у новому місті порізно, бо їх могли “Змалювати”, а це не входило до їхніх планів.
Данил пішов працювати в EMC, а Єгор довго блукав і перебивався будь-якими заробітками, поки одного разу випадковим чином не потрапив у “Російське Посольство”, там він багато дізнався про місто, людей і порядки.
Там же він познайомився з Данило Комкін, і через деякий час, коли і Данило і Єгор залишили "Посольство" і вже займалися своїми справами, доля звела їх разом.
Данило займався торгівлею зброєю та боєприпасами, що зовсім не підходило для Єгора, але його минуле в армії та навички пошуку інформації виявилися корисними для Данила, від чого той запросив Єгора до щойно створеної організації - Kom Corporation.
Єгора було відразу призначено на посаду Начальника Служби Безпеки окремо створеної Компанії - Kom Security.
Компанія являла собою Службу Безпеки підконтрольну суто Kom Corporation, а також надалі планує вибити державні замовлення на охорону та оборону доручених об'єктів.
Вирішивши для себе, що він більше не буде пов'язаний із кримінальним світом, Єгор пішов до армії Польщі, отримав там військовий квиток і влаштувався працювати до в'язниці суворого режиму.
Перейшовши на "світлу" сторону, Єгор вирішив замісти сліди свого минулого життя.
Але життя у Польщі було не його мрією, він хотів повернутися до України, що він і зробив, жити він тепер став у місті Харків.
В даний час:
Єгор практикується у різних спец. каналах, так само займається документацією.
Проводив Лекцію з озброєння та боєприпасів прийнятих у цьому місті.
Лекцію проводили в ДКВС, було не так багато народу, як хотілося, проте всі присутні відзначили харизму та обізнаність Єгора у зброї, навіть Перший помічник Макс Тактік, був зацікавлений і дізнався про деякі делікатні моменти. Після довгої служби Єгора таки підвищили до Майора ДКВС, де він зараз і працює Начальником вчительної Академію для новачків