II. Дитинство
Себе я пам'ятаю з років 3-4х, та особливо нічого цікавого до цього віку зі мною не відбувалося, я ріс як усі, вчився повзати, ходити і говорити, запам'ятовувати кольори і дуже любив малювати. На початку серпня батьки мене відправили до дитячого садочку, мені там дуже подобалося, ми гуляли з хлопцями на вулиці та разом ховалися від виховательки під час тихої години, ну а що ми вже великі – нам спати не треба. Але це тривало недовго, через два місяці хтось захворів на вітрянку і наш сад закрили на карантин. Мої батьки дуже багато працювали, вічно зайняті і мотаються туди сюди, тато у мене бізнесмен часто літає за кордоном а мама лікар стоматолог теж постійно на роботі, тому під час карантину в дитячому садку батько вирішив залишити мене з його мамою - моєю бабусею. Вона жила в селі "Башмачка" неподалік Ферми бавовни, там було дуже класно, я частенько спостерігав за фермерами а потім бігав купатися в озері біля заводу. У дитинстві мені важко було всидіти на місці і моя бідна бабуся завжди не встигала за мною, але мені все одно з нею було весело. Ми з нею грали в настільні ігри, дивилися разом мультики, ходили купатися на озеро та годувати її домашніх звірів. Там у бабусі я познайомився з одним зі своїх найкращих друзів, з яким ми дружимо досі, його звали Влад. Влад теж був непосидий як і я, але на жаль ми могли грати тільки тоді коли я приїжджав до бабусі так як я жив у місті, а він разом із батьками жив у селі, через два будинки від моєї бабусі. На зимових канікулах я не зміг приїхати до бабусі, бо захворів на ангіну і потрапив до лікарні і всі зимові свята провалявся в палаті, без мультиків та веселощів. Я з нетерпінням чекав на літні канікули, щоб знову поїхати до бабусі і покликати на озеро Влада. Вже на початку червня я дістав батьків з проханням відвести мене до бабусі, вони були постійно зайняті і їм не вистачало часу, щоб приділити мені час на перегляд невеликого мультфільму, в місті гуляти самому на вулиці я не міг так як мої батьки дуже переживали за мене, а часу на прогулянку вони теж не мали. Так вони вирішили щоліта та зиму відправляти мене до бабусі щоб я грав зі своїм другом та навчався самостійності.