Відмовлено Біографія Владислава Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Сопрано

Україна переможе??
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
737
Реакції
67
Бали
33
Ім'я Прізвище: Владислав Сопрано
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 24 роки
Дата та місце народження: 04.10.1998 Україна , м.Дніпро
Сім'я: Мама- Аліна Сопрано. Батько - Антоніо Сопрано, молодша сестра- Альона Сопрано
Місце проживання: Україна , Дніпро
Опис зовнішності: Світлий відтінок шкіри, ріст середній, темне волосся, карий колір очей, невелика борідка, густі брови;
Особливості характеру: Спокійна, нічим не примітна людина. Доброзичливий, але справедливий, борець за чесність!
(Від сюди потрібно розписати кожен із пунктів)
Дитинство: Я народився в місті Дніпро. Вже один рік я сказав перше слово " мама " , а півтора року став на ноги і зробив свої перші кроки. З 4-років ходив у дитячий садок "Ромашка", співав у дитячому хорі (кажуть, дуже добре виходило). Після дитячого садка пішов до "Середньої Дніпропетровської школи", в першому класі я дуже полюбив математику. З 3 класу їздив на районні олімпіади, де займав призові місця.

Юність та доросле життя: Після 9 класу я вирішив продовжити вчитися вже у 10 класі, майже щодня готувався до ЗНО. На здачу ЗНО обрав Математику, українську мову та англійську мову. Іспит склав на відмінно. Я вирішив поїхати до США на навчання після накопичення потрібної суми, купив квиток на літак і успішно відлетів.
В США я був рівно 6 років, цього йому вистачило для отримання потрібних знань і оволодіння англійською мовою. Після повернення першим про що я задумався, було пошуком хорошої роботи, але, як ми знаємо в Україні є з цим деякі проблеми, я знайшов хорошу ТК, де працював і працюю. Часто буваю за кордоном як на відпочинку, так і на рейсах.
Хобі: Займаюсь футболом та їздою на Піт-Байку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі