- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 737
- Реакції
- 67
- Бали
- 33
Ім'я Прізвище Владислав Сопрано
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 26
Сім'я: Альона Сопрано - мама. тато- Антоніо Сопрано.
Місце поточного проживання: м.Дніпро
Опис зовнішності: Спортивний, карі галази, коричневе волосся
( Від сюди потрібно розписати кожен із пунктів )
Мене звати Владислав , народився я 26.01.1996 року у місті Дніпро. Моя родина була бідна, і я жив у поганих умовах. Батько завжди пив і бив нас, а мама працювала, щоб я не був голодним. У 3 років батько почав вивчати мене боксу, і я став трохи агресивним , тому що я іноді проігрував у спарингу з іншими людьми і мене це дуже і дуже роздражало. Я не ходив у садочок, бо в нас не було грошей. Я постійно був на вулиці та гуляв зі своїми друзями , з якими познайомився на тренуваннях по боксу. Іноді коли нас з друзями по боксу дуже щось нервувало ми могли бити дітей , через те що вони щось не так зробили , що нам не сподобалося. Мені мама казала не чіпати дітей. Я не слухав її, але батько підтримував мене. Він казав, що я стану мужиком. Коли мені виповнилося 5 років, батько припинив пити, знайшов собі хорошу роботу на велику посаду і почав заробляти гроші і вони з мамою відкрили невелику крамницю. Заробляли нормально, і мене відправили до школи. Я трохи хвилювався, але, все було добре. Я почав вчитися у 1-му класі. Батько відправив мене до секції Бокс, і я почав захоплюватися спортом. Але мені не були цікаві уроки.. Коли мені виповнилося сім років, мій батько помер від інсульту. Ми з мамою нудьгували за батьком. Я почав ходити до 2 класу, мені тренер сказав "використовувати силу тільки для захисту". Я не розумів його і не припиняв свого хуліганства. Я зовсім не вчився, ходив до школи, щоб пограти з хлопцями. Ми вважили , що ми круті, але нас побили хлопці із старших класів. Мене мало не вигнали зі школи, адже я був агресором. Коли мені виповнилося 12 років я почав курити електронні сигарету. Я думав стану крутішим і став залежним від сигарет. Я тоді навчався у 7 класі.. Мене вигнали з боксу , тому що я почав порушувати правила боксу і не виправлявся. Ні яка секція не хотіла мене брати в учні і я дуже засмутився.
Коли мені виповнилося 13 років, я ходив на додаткові уроки. Я почав добре вчитися і мені подобалася біологія та хімія. Думав коли подорослішаю, стану лікарем чи хірургом. Мені подобалося вчитися, і я став відмінником. Мама пишалася мною і я вперто вчився стати лікарем. Коли мені виповнилося 16 років, я здав ЗНО на середній бал. Отримав паспорт та атестат. Я вчився на 5 і хотів здати ЗНО на найвищий бал. Для цього я навчався 24/7 та кинув сигарети. Мама непогано заробляла, і ми відкрили свій міні маркет. Ми думали переїхати і переїхали в Харків і відкрили 2 міні маркет. Ми заробляли добрі гроші. Мама собі купила машину BMW X3 і вчилася їздити. Коли мені виповнилося 18 років, я здав ЗНО на найвищий бал. Я дуже радів і почав навчатися у вищому медичному університеті. Мама пишалася мною і я купив свою першу машину Mercedes W124. Мені подобався універ, і я познайомився з Веронікою. Вона була дуже гарна, і я почав її кохати. У мене тоді був друг Антон, вони почали зустрічатися і побралися. Я почав сумувати і все ще любив Вероніку. Коли мені виповнився 21 рік, я навчався у 4 курсі універу. Я продав машину і ми мали 7 міні маркетів. Ми із мамою заробляли великі гроші. І моя мама почала хворіти і померла. Я дуже сумував і нудьгував. Всі бізнеси стали моїми, я купив машину "Mercedes e63 S AMG". Усі хотіли купити мої бізнеси, тому що у них заробіток був надто великий. І я відкрив найбільший Торговий Центр у місті. Коли мені виповнилося 24 роки, я почав працювати лікарем, адже я так мріяв про це. Але бізнеси були моїми , я купив шикарний будинок у селищі неподілк Харкова. Коли я вперто працював у лікарні, я став завідувачем. Мені подобалася моя посада, і я почав зустрічатися з Діаною.
Сьогодні мені 26 років. Я зустрічаюся з Діаною і катаюсь у своїй машині. Всі бізнеси у мене і вони заробляють величезні гроші. Я звільнився з ЦБ, мало часу на свій бізнес. Думаю купити собі дачу закордоном та трохи відпочити там.
Люблю займатися Автомобілями, подорожувати.
(для подачі на лідера - ліміт в правилах забираєтся)