Відмовлено Біографія| Владислав Кензо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
14
Реакції
6
Бали
8
Дитинство:
Народився 05.03.1994 року в Одеській області. У 1999 році мене віддали до дитячого садка. У дитинстві я відрізнявся від усіх дітей своїм характером і складом розуму – я завжди був на крок попереду інших. Якось у 8 років я пішов у магазин разом із друзями до магазину за солодощами, але дорогою нас зустріли троє підлітків, які вимагали у нас гроші і зрештою нас побили та забрали гроші, звичайно мої друзі побігли та розповіли батькам, але в той момент я вирішив і попросив батьків віддати мене в кікбоксинг, для самооборони, хоча про цей інцидент я їм не розповідав. З цього моменту я почав займатися кікбоксингом і після цього інциденту я вже почав заглядати в політичну сферу.

Юність:

У віці 7 років я вже пішов до школи. Протягом усієї шкільної діяльності у мене все було на високому рівні, хороші оцінки, відмінні стосунки з учителями, однокласниками. У 5 класі я перейшов з кікбоксингу до ММА, ось тут і почалося моє доросле життя. Я почав літати до різних країн на змагання високого рівня. Вже будучи у 10 класі я виграв срібло на Європі у місті Краків. Коли я був у 11 класі, я вже почав замислюватися про майбутнє і в цьому мені допоміг мій рідний батько, який направив мене до держ. діяльність і запропонував піти до поліції. Я змалку захоплювався цією темою і тому я негайно зайшов на оф. сайт МВС, ознайомився з правилами і незабаром після відмінного складання іспитів я подав електронну заяву на прийом. Протягом місяця я чекав на відповідь і старанно готувався до прийому. У липні 2007 року мені надійшов дзвінок на номер телефону і це був сам Підполковник поліції міста Дніпро, він наказав мені з'явитися протягом трьох днів до відділення. Я негайно думаючи, одразу ж сів у машину і поїхав на співбесіду.

Доросле життя:

На початку серпня 2007 року Підполковник переглянув моє портфоліо і на основі пройденої мною співбесіди та здачі фіз. нормативів мене прийняли працювати. Кар'єрними сходами я піднімався дуже швидко. Генерал МВС поважав мене за грамотно виконану роботу і тому, що я був чесний співробітник і негативно ставився до хабарів та різного роду несправедливості. До кінця 2008 року я дослужив до звання Старший лейтенант. А 2009 року я виграв олімпіаду в Токіо. Тоді я був у центрі уваги всього Поліцейського департаменту. На той момент на мене поклало око керівництво СБУ. Незабаром через 2 місяці зі мною зв'язався Заступник голови СБУ його звали "ім'я заблюрено на монтажі" і він запропонував мені зробити переведення з МВС до академії СБУ терміном навчання на 4 роки. Я негайно погодився та почав збирати документи. Насправді я з дитинства мріяв опинитися на найвищому щаблі ієрархії держ. палати і саме цей крок був для мене ключовим. Провчився я в академії з 2009-2013 років. Після цього я рік проходив спец.підготовку в особливій академії СБУ, де мене навчили стріляти, орієнтувати в місцевості, навичкам виживання, теоретичним матеріалам з впровадження. З 2015 року офіційно став співробітником СБУ. Протягом 7 років я служив своїй країні та допомагав виконувати найскладніші завдання на державному рівні. У 2021 очолював групу "А", проводили спец.підготовку поліграфологів, курси зі стратегічних комунікацій та інше. Але незабаром..

Наш час:

У вересні 2022 року у голови СБУ стискав термін. Мав обиратися на цю посаду Заступник голови, але за станом здоров'я він пішов у відставку і тут я зрозумів, що моя кандидатура була найпопулярнішою на цю посаду.

За підсумками Владислав Кензо:

1. Змішаний характер (у моментах добрий, у моментах жорстокий).

2. Добрий із тими, хто не порушує закон.

3. Вміє добре стріляти та володіє володіє прийомами рукопашного бою.

4. Може виявляти грубість до затриманих, тому що з дитинства ненавидить несправедливість і осіб, які порушують закон.

5. У взятті хабарів помічений не був, але має схильність до їх отримання.

6. Має зв'язок із нелегальними структурами, для отримання будь-якої інформації для затримання/арешту підозрюваних, обшуків та ведення процесуальних дій.

7. Веде "брудні" допити, можливі завдання тілесних ушкоджень допитуваних.

8. Не схильний до вбивств без причини.

9. Присутня навичка швидкої орієнтації.

10. Є холоднокровність під час спец. завдань.

11. Має звичку використовувати все, щоб досягти свого завдання/цілі.

12. Можливі залякування за допомогою зброї (холодна, спеціальна, вогнепальна).

13. Любить своїх колег.

14. Чи має звичку куріння, якщо буде термінова потреба, то може почати курити і в громадських місцях, і на роботі.

15. Негативно ставиться до алкоголю та всього, що з ним пов'язано.

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Порушення пункту правил 1.4 написання біографії.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі