Схвалено Біографія | Владислав Макаренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Маркович

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Січ 2023
Дописи
886
Реакції
245
Бали
148
1675355624936.png

І Народження

Владислав Макаренко народився 1 квітня 2000 року у Пологовому будинку №1 у місті Дніпро.

В заможній сім’ї адвоката та вчительки.

Мати Анжела виховувала його з великим теплом і добротою, а батько Дмитро, адвокат в міській раді Харкова, навпаки, був дуже вимогливим і суворим до сина.

Батько працював адвокатом в Міській раді Харкова, здобув шаленій успіх через те що не програв ні однієї справи в судді.

Мати викладала математику і паралельно працювала на посаді замісника директора у школі №24 міста Дніпра.

На одинадцятий рік шлюбу народили мене.

1675355734290.png

II Дитинство

Мати Анжела його з великим теплом і добротою, а батько Дмитро, навпаки, був дуже вимогливим і суворим до сина через це він став строгим і прискіпливим до всього. Змалку Владислав виявляв здібності до малювання, музики та літературу детективну. В 5 років він пішов до дитсадка Харківського №4, був спокійною дитиною та не відрізнявся від інших однолітків. Владислав успадкував від батька невсипущий потяг до детективної літератури. Завершив як і всі без жодних заміток садок.Пішов в перший клас в Харківську школу №1, в першому класі його дражнили однолітки, бо він не виговорював букви «Ч» і «Щ», але вже в другому класі шкільний логопед виправив цю проблему. В 4 класі цілим літом готувався до ДПА та успішно його здав.Перейшовши в старшу школу він зустрів свою першу любов Ріанну, він проводжав її після школи до дому, літом разом розважалися. Частенько любив робити сюрпризи Ріанні, які весь час дивували її.Але настав дуже тяжкий момент в його житті, у 8 класі Ріанну збиває на смерть машина Депутата Василя. Владислав в сильну депресію, йому не хотілося нічого:навчання, прогулянок, розмов, підтримки. Але батькам разом з психологами вдалося вивести з депресії його. Владислав мріяв, щоби Депутата посадили за цю справу, але через корупційні схеми, йому вдалося вискочити сухим із води".Батько погодився стати адвокатом в цій справі й посадити Депутата, але йому це було не під силу. Справу закрили дуже швидко і признали не винним його.Відтоді в Владислава була жага до справедливості, але через декілька років Василь помер в лікарні від інфаркту. Так хлопець вирішив перейти до 10 класу, щоби вступити пізніше в університет внутрішніх справ, щоби творити правосуддя.

1675355852350.png

III Юнацтво

Батьки записали сина до 4 репетиторів, щоб він здав успішно здав ЗНО та вступив в Університет.Хлопець дуже багато часу приділяв навчанню.На осінніх канікулах батьки вирішили подарувати мені путівку на Карибські острови, щоби відпочити.В ночі таксі мене відвезло до аеропорту, де я успішно пройшов контроль безпеки та злетів.Він тоді вперше летів в літаку, ще й до того сам, без батьків. Політ нього мене нього був важким, на пів дороги його закачало. Після прибуття на місце, Влад цілу добу проспав в готелі 4 зірки. А на наступний день пішов на пляж загоряти та плавати в морі.Весь тиждень пролетів дуже швидко, було зроблено дуже багато фотографій. Повернувшись до дому, він побачив як батько почав зловживати алкоголем, але хлопець гадав, що завтра вже все буде нормально. Наступні дні батько не припиняв вживати алкоголю, хлопцю набридло це, бо був противником алкоголю, і він вирішив через банківський акаунт батьку заблокувати покупки алкоголю та порозбивати всі фляшки алкоголю дома.Батько від цього озвірів, достав пістолет і вистрелив Владу в ногу, мати моментально викликала поліцію та медиків.Батька забрали в відділ, а сину провели операцію з витягненням кулі, хлопець 3 місяці проходив в гіпсі.А за цей період мати розвелася з батьком, то домоглася, щоб його посадили в тюрму строго режиму на 5 років.Мати була в незмозі оплачувати дім, тому Влад не завершуючи 11 клас переїжджаємо до Дніпра на дідову квартиру з мамою.Там я вступаю в школу №2 та завершую її на відмінно з золотою медаллю.Склав ЗНО на 580 балів, та втупив в Дніпропетровський Університет Внутрішніх Справ України на державне. Паралельно влаштувався на нічну зміну вантажника в депо, для допомоги матері.На 2 курсі познайомився з Діаною, яка запала йому в душу.Вони почали зустрічатися та допомагати один одному з навчанням.Їхньою улюбленою стравою була паста з лососем. Хлопець був романтиком, часто дарував різні подарунки. Часто ходили на перегляд одного і того самого фільму «Аватара 2». Влад Був страшне ревнивим, ревнував її до всіх і боявся втратити її як Ріанну. Але Діана зводила Влада на 3 записи до психолога, який допоміг йому повернути довіру і перестати ревнувати. Владислав брав активну участь в житті університету, здобував перемоги по стрільбі на різних рівнях. На 4 курсі Він зробив пропозицію Діані, вона звісно погодилася. Весілля в них було славним і пишним.Завершили вони університет з відзнаками.

1675355921442.png

IV Доросле життя

Владислав він вирішив пройти Академію Служби Безпеки України.Вибрав попасти в кадети в місті Дніпро. В кадетьському корпусі він познайомився з Святославом Перфекто та Ігорем Шевченком , які пізніше відіграють велику роль в його житті.Успішно здав всі тести , і був переведений на службу до Генерала Миколи Стегачева, в должності старшого співробітника СБУ.Служба була довгою і важкою , через 1рік получив підвищення за хорошу роботу в штабі і став вже молодшим лейтенантом. Тренування , які в нас проходили були виснажливі , але корисні. Одним разом ми попали в патруль в складі Святослава і Ігора, стояли на блок пості м.Гостомель - м.Харків, по зустрічній смузі летіла BMW F90 , ми зразу ж сіли в машину з включеними спец маячками , і почали погоню. Ігор був вправним водієм, я вирішив відкрити вікно в машині , та почати стрільбу по колесах.Правопорушники теж були озброєні по зуби, в раз одним попавши кулями по колесах, автомобіль порушників занесло до обочини і транспорт заглох. В цей період ми з Святославом ,вибігаємо з машини і швидко біжимо до правопорушник затримувати. При затриманні мене рани в плече , швидка на щастя приіхала швидко ,мене госпотилізували , і провели успішно операцію по витягнені кулі.Після 4 років шлюби, в мене народився син Василь, йому передався мій спокійний характер.Так я в Службі Безпеки України прослужив до Старшого Лейтинанта.​

1675356082144.png

V Наші дні

Після довгих років служби вирішив звільнився зі Служби Безпеки України, і на цьому завершив свою кар'єру в силових структурах у званні старшого лейтенанта.Служба в даній організації подарувала багато зв’язків котрі в майбутньому допоможуть йому вершити справедливість. За всю свою службу, здобув велику кількість орденів та медаль, і навіть відзначився премією Президента України. Продав свій автомобіль Porshe, та вирішив міняти своє життя.Назбирав гроші й вирішив відкрити свою кар'єру на політичному фронті.Створів партію Народна справа, почав брати актину участь в житті міста Дніпро, підтримувати за власний кошт комунальні підприємства та молодіжні організації.У свою оселю прийняв сім’ю біженців, які приїхали зі сходу та влаштував їх на роботу.Взяв абонемент в спортзал, і найняв приватного тренера для розумного прокачування тіла. Планує взяти участь у виборах на міського голову.​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі