Геральд Віллсон
Корупціонер
- Реєстрування
- 27 Вер 2024
- Дописи
- 18
- Реакції
- 23
- Бали
- 6
Ну значить родився я біля Львова у Самборі в 1993 та у дитинстві мене з хати викинули батьки а саме Штефан Віллсон і Ольга Віллсовна та мене пріютіла тітка Клара Гогоренко і у неї в селі Бенедовке у Житомирі я і провів все дитинство та там з першого по 11 класс у сельській школі учівся
[АРМІЯ]
потім забралі мєня в армію коли 18 стукнуло а ось ще як забрали:я сіжу дивлюсь як баба курку ріже а кура то сильно крічала і рядом проходив воєнкомат і вони поняли шо то їх клієнт ну і забралі меня ну а потім по дєфолту отслужив годік і вернувся в Самбор
[Прийшов в політику]
я ж всєгда був в політиці заінтересован ну і був і в МРД і може десь ще ну то все фігня а наразі мені 31 рік і я дєвственік
[АРМІЯ]
потім забралі мєня в армію коли 18 стукнуло а ось ще як забрали:я сіжу дивлюсь як баба курку ріже а кура то сильно крічала і рядом проходив воєнкомат і вони поняли шо то їх клієнт ну і забралі меня ну а потім по дєфолту отслужив годік і вернувся в Самбор
[Прийшов в політику]
я ж всєгда був в політиці заінтересован ну і був і в МРД і може десь ще ну то все фігня а наразі мені 31 рік і я дєвственік