Віталій Севтунов
Дипломат
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 26
- Реакції
- 52
- Бали
- 63
Прізвище Ім’я По-батькові :
Перколаба Віталій Олександрович
Стать:
Чоловіча
Мати:
Перколаба Тетяна Петрівна
Батько:
Перколаба Олександр Валерійович
Зріст та вага:
185 см, 78 кг
Дата народження:
12 серпня 1998 року
Вік:
27 років
Місце народження:
м. Львів, Україна
Національність:
Українець
Місце проживання:
м. Київ, Україна
Захоплення:
Пейнтбол, шахи
Сімейний стан:
Не одружений
Статура:
Атлетична
Колір очей:
Карі
Зачіска:
Коротка стрижка
Відмітні знаки:
Шрам на лівій щоці після аварії в підлітковому віці
+++++++++++++++++++++++++++++
1. Загальна інформація
Народився у селі Козайка Львівська область. Моє життя ніколи не було простим. Від раннього дитинства я навчився самостійно долати труднощі та приймати рішення, які інші боялися робити. Мій характер формується через досвід та невдачі, і кожна подія відображається у моїх діях та мотиваціях. Я не боюся конфліктів і завжди намагаюся йти до своєї мети, навіть якщо шлях важкий і тернистий.
Життєвий шлях
У школі я завжди виділявся серед однокласників своєю наполегливістю та бажанням вчитися нового. Вчителі помічали мою здатність концентруватися на деталях і критично мислити. Уже тоді я розумів, що лінь і пасивність не для мене. Перші серйозні випробування прийшли у підлітковому віці: аварія, що залишила шрам на щоці, змусила мене переосмислити ставлення до життя та людей навколо.
Моя сім’я завжди підтримувала мене, але тиск з боку батька навчав мене бути дисциплінованим. Мати ж завжди намагалася згладжувати , навчила цінувати емоції та внутрішню гармонію.
Моя сім’я завжди підтримувала мене, але тиск з боку батька навчав мене бути дисциплінованим. Мати ж завжди намагалася згладжувати , навчила цінувати емоції та внутрішню гармонію.
2. Характер персонажа
Я не вважаю себе ідеальним, проте знаю свої сильні та слабкі сторони. Страхи у мене є: я боюся втратити контроль над ситуацією та підвести людей, яких поважаю. Але саме ці страхи мотивують мене бути уважним і продуманим у діях.
+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
Риси характеру
Рішучість: ніколи не відступаю перед проблемою, навіть якщо вона здається непереборною.
Аналіз дій: вмію бачити причинно-наслідкові зв’язки у найскладніших ситуаціях.
Лояльність: поважаю тих, хто відданий справі, друзям і принципам.
Самокритичність: постійно оцінюю свої рішення, прагну до самовдосконалення.
Кожна з цих рис сформувалася через життєві ситуації: аварія навчила рішучості, конфлікти з друзями — аналізу мотивів людей, а сім’я — лояльності та емпатії.
++++++++++++++++++++++++++++++
Аналіз дій: вмію бачити причинно-наслідкові зв’язки у найскладніших ситуаціях.
Лояльність: поважаю тих, хто відданий справі, друзям і принципам.
Самокритичність: постійно оцінюю свої рішення, прагну до самовдосконалення.
Кожна з цих рис сформувалася через життєві ситуації: аварія навчила рішучості, конфлікти з друзями — аналізу мотивів людей, а сім’я — лояльності та емпатії.
++++++++++++++++++++++++++++++
3. Мотиви та цілі
Я обрав шлях Bad Cop не випадково. Моє рішення ґрунтується на розчаруваннях у системі та бажанні самостійно встановлювати порядок у своєму середовищі. Пережиті невдачі та випадки несправедливості сформували потребу діяти рішуче, навіть якщо методи суворі.
Як лідер, я прагну до того, щоб ті, хто слідує за мною, розуміли свої дії і наслідки. Вірю, що мотивація через особистий приклад важливіша за накази і правила.
+++++++++++++++++++++++++++
Як лідер, я прагну до того, щоб ті, хто слідує за мною, розуміли свої дії і наслідки. Вірю, що мотивація через особистий приклад важливіша за накази і правила.
+++++++++++++++++++++++++++
4. Додаткові деталі
Моє життя поза роботою та обов’язками складається з хобі, які допомагають тримати баланс і внутрішній спокій. Пейнтбол навчив стратегії, шахи — прогнозуванню ходів, історія — аналізу помилок минулого.
Я також вважаю, що кожна дрібниця, від шраму на щоці до випадкових зустрічей у житті, формує особистість. Саме через ці дрібниці народжується характер, який не можна навчити або купити.
Я також вважаю, що кожна дрібниця, від шраму на щоці до випадкових зустрічей у житті, формує особистість. Саме через ці дрібниці народжується характер, який не можна навчити або купити.
5. Висновок
Віталій , людина яка пройшла через труднощі та навчилася бути відповідальною за свої вчинки. Його страхи та мотивації органічно вплітаються у поведінку, а життєвий досвід формує характер, що відображається у всьому, що він робить. Я вірю, що саме через пережиті випробування можна досягти справжньої сили та внутрішньої свободи.
Моє життя ще не завершене, але вже сьогодні я готовий брати на себе відповідальність за кожне рішення та вести тих, хто готовий слідувати поряд зі мною.
++++++++++++++++++++++++++++
Моє життя ще не завершене, але вже сьогодні я готовий брати на себе відповідальність за кожне рішення та вести тих, хто готовий слідувати поряд зі мною.
++++++++++++++++++++++++++++