Відмовлено Біографія | Віталій Перколаба

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
26
Реакції
52
Бали
63

Прізвище Ім’я По-батькові :

Перколаба Віталій Олександрович

Стать:

Чоловіча

Мати:

Перколаба Тетяна Петрівна

Батько:

Перколаба Олександр Валерійович

Зріст та вага:

185 см, 78 кг

Дата народження:

12 серпня 1998 року

Вік:

27 років

Місце народження:

м. Львів, Україна

Національність:

Українець

Місце проживання:

м. Київ, Україна

Захоплення:

Пейнтбол, шахи

Сімейний стан:

Не одружений

Статура:

Атлетична

Колір очей:

Карі

Зачіска:

Коротка стрижка

Відмітні знаки:

Шрам на лівій щоці після аварії в підлітковому віці
+++++++++++++++++++++++++++++

1. Загальна інформація

Народився у селі Козайка Львівська область. Моє життя ніколи не було простим. Від раннього дитинства я навчився самостійно долати труднощі та приймати рішення, які інші боялися робити. Мій характер формується через досвід та невдачі, і кожна подія відображається у моїх діях та мотиваціях. Я не боюся конфліктів і завжди намагаюся йти до своєї мети, навіть якщо шлях важкий і тернистий.
+++++++++++++++++++++++++++++

Життєвий шлях

У школі я завжди виділявся серед однокласників своєю наполегливістю та бажанням вчитися нового. Вчителі помічали мою здатність концентруватися на деталях і критично мислити. Уже тоді я розумів, що лінь і пасивність не для мене. Перші серйозні випробування прийшли у підлітковому віці: аварія, що залишила шрам на щоці, змусила мене переосмислити ставлення до життя та людей навколо.

Моя сім’я завжди підтримувала мене, але тиск з боку батька навчав мене бути дисциплінованим. Мати ж завжди намагалася згладжувати , навчила цінувати емоції та внутрішню гармонію.

2. Характер персонажа

Я не вважаю себе ідеальним, проте знаю свої сильні та слабкі сторони. Страхи у мене є: я боюся втратити контроль над ситуацією та підвести людей, яких поважаю. Але саме ці страхи мотивують мене бути уважним і продуманим у діях.
+++++++++++++++++++++++++++++++

Риси характеру

Рішучість: ніколи не відступаю перед проблемою, навіть якщо вона здається непереборною.
Аналіз дій: вмію бачити причинно-наслідкові зв’язки у найскладніших ситуаціях.
Лояльність: поважаю тих, хто відданий справі, друзям і принципам.
Самокритичність: постійно оцінюю свої рішення, прагну до самовдосконалення.
Кожна з цих рис сформувалася через життєві ситуації: аварія навчила рішучості, конфлікти з друзями — аналізу мотивів людей, а сім’я — лояльності та емпатії.
++++++++++++++++++++++++++++++

3. Мотиви та цілі

Я обрав шлях Bad Cop не випадково. Моє рішення ґрунтується на розчаруваннях у системі та бажанні самостійно встановлювати порядок у своєму середовищі. Пережиті невдачі та випадки несправедливості сформували потребу діяти рішуче, навіть якщо методи суворі.

Як лідер, я прагну до того, щоб ті, хто слідує за мною, розуміли свої дії і наслідки. Вірю, що мотивація через особистий приклад важливіша за накази і правила.

+++++++++++++++++++++++++++​

4. Додаткові деталі

Моє життя поза роботою та обов’язками складається з хобі, які допомагають тримати баланс і внутрішній спокій. Пейнтбол навчив стратегії, шахи — прогнозуванню ходів, історія — аналізу помилок минулого.

Я також вважаю, що кожна дрібниця, від шраму на щоці до випадкових зустрічей у житті, формує особистість. Саме через ці дрібниці народжується характер, який не можна навчити або купити.

+++++++++++++++++++++++++++++​

5. Висновок

Віталій , людина яка пройшла через труднощі та навчилася бути відповідальною за свої вчинки. Його страхи та мотивації органічно вплітаються у поведінку, а життєвий досвід формує характер, що відображається у всьому, що він робить. Я вірю, що саме через пережиті випробування можна досягти справжньої сили та внутрішньої свободи.

Моє життя ще не завершене, але вже сьогодні я готовий брати на себе відповідальність за кожне рішення та вести тих, хто готовий слідувати поряд зі мною.

++++++++++++++++++++++++++++

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,672
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, відмовлено.
1.20. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 5000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі