Відмовлено Біографія Віто Скалетта//Bad-Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віто Скалета

Провідник
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
22
Бали
11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Скалетта Віто Джозефович
Стать: Чоловіча
Мати - Марія Скалетта
Батько - Джозеф Скалетта
Зріст та вага: Зріст - 180 см; Вага - 80 кг.
Дата народження: 23.10.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Україна, Київ
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: Спорт, зброя та гроші.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Блакитний
Зачіска: Помпадур
Відмітні знаки: Шрам на животі

Батьки
Батько - Джозеф Скалетта народився в 1969 році - засновник ОЗУ, завжди допомагав своєму синові в його починаннях, сам вів досить здоровий спосіб життя. Жив у достатку не відмовляв ніколи собі ні в чому і завжди допомагав друзям та сім'ї.
Мати - Марія Скалетта звичайна домогосподарка, як від всим серцем любила та дбала про свого сина.

[II] Народження та дитинство
Народився я в небагатій, кримінальній сім'ї в місті Київ, де батько зі своїми друзями мали свою ОЗУ. В основному вихованням займалась мама Марія за що я їй був дуже вдячний. Батько постійно зберігав удома різні наркотики, що мені не дуже подобалося так само як і мамі, але ми боялися йому щось сказати. З ранніх років батько хотів щоб я міг постояти за себе і записував мене на різні бойові секції але мені сподобалася тільки одна і це була секція з боксу, я пішов туди в 6 років після чого через рік тренувань я виграв свої перші змагання батька не було поруч на нагородження мого першого кубка, що мене дуже засмутило.

[III] Підліткове життя
У 7 років я пішов до звичайної школи. Коли мені було близько 8-9 років ми з батьком сиділи в кафе до нас забігли кілька людей в масках і розстріляли мого батька а мені залишили поріз, після шрам на животі, я пів року був у депресії через смерть батька після чого зібрався з думками і вирішив знайти цих людей і помститися. Внаслідок чого мені потрібно було вступити в СБУ і я склав план і почав за пунктами його виконувати. Першим пунктом було закінчити школу в якій я навчався, школу я закінчив дуже легко із золотою медаллю. Другим пунктом було наполегливо тренувати свою фізичну форму, щоб потім вступити до інституту та отримати Юридичну освіту. Я вступив до Юридичного університету в 17 років, щодня виконував план тренувань, за допомогою чого отримав чудову фіз. форму.
Закінчив університет у 22 роки з червоним дипломом. Після закінчення університету я добровільно пішов до армії для здобуття військової освіти, через 2 роки я її здобув. В перший день мого перебування в ЗСУ я приступив до служби, мене направили у підрозділ «НК», що означає Навчальний Корпус. Початкове моє звання було "Рекрут". Особливого росту в моїй карєрі в ЗСУ не було, мені довелося складати військову присягу, а також здати іспити за для підвищення на наступне порядкове звання. Нарешті мені став доступним склад зі зброює, це було дуже добрим кроком адже, я міг вдосконалювати свої навики стрільби, які мені пригодилися в виконані мого плану. Всі ці два роки моєї служби в ЗСУ, я вдосконалював своє тіло, свої навички, розглядав різні плани помсти, але думка про помсту мене не покидала. Нарешті моя служба закінчилася. У плані залишився один пункт вступити на службу до СБУ м. Київ та успішно пройти стажування.

[IV] Доросле життя
Після отримання всіх потрібних дипломів я подав заяву на співробітника Центр Спеціальних Операцій Альфа, а саме детектива (за для помсти), через деякий час її схвалили і я вступив на службу в СБУ, термін мого стажування був досить коротким. Дослуживши до звання Майор я почав шукати інформацію на банду і з'явилися наведення, оскільки на думці була одна мета помста я просувався не особливо законними способами і шукав інформацію на банду такими ж способами, а саме іноді заносив хабарі керівництву, сам брав хабарі щоб була фінансова забезпеченність на затрати і пошуки злочинців, так як на зарплату звичайного держслужбовця це було зробити неможливо, через деякий час коли вийшов на знайомих цих людей які вбили мого тата я розробив ідеальний план, а саме підкинув їм наркотики і затримав їх, мої підлеглі доставили їх до відділку, я витягував з них інформацію про знаходження цих людей які вбили мого батька 2 дні і перепробував багато різних методів. Через деякий час після отримання інформації я дізнався, що ці 2 людей будуть сидіти і чекати своїх знайомих яких я нелегальним шляхом затримав, я взяв 8 чоловік із особового складу не враховоючи себе і віддав їм наказ який не дозволяв брати цих "покидьків" живими, мій наказ був виконаний всі 3 особи за яких помер мій батько були вбиті, через свої знайомства і велику кількість грошей я зміг зам'яти цей інцидент, нащастя помста була закінчена вдало я зітхнув з полегшенням.

[V] Теперишній час
Я перебуваю і продовжую працювати в СБУ міста Київ і обіймаю там посаду замісника керівника Центру Спеціальних Операцій Альфа, хабарі брати не перестав оскільки зрозумів що на таку зарплату жити неможливо, купив віллу на окраїні міста і подарував її матері, колекціюю раритетні машини так як маю непогану кількість грошей. У 2020 році мені присудили медаль за відвагу, коли була сильна пожежа в одноповерховому будиночку, в ньому була маленька дівчинка і хлопчик, поруч небуло пожежників і я ризикувавши своїм здоров'ям та застусувавши лекції які нам проводили ДСНС закрив свій рот і ніс мокрою ганчіркою і зробивши неможливі дії для звичайних громадян, врятував двох маленьких діток.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
123
Біографію анульовано
РП біографія на лідера або BAD COP| BAD GOV дійсна 2 місяці, після чого її потрібно переписувати заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі