Віто Скалета
Провідник
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 22
- Бали
- 11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Скалетта Віто Джозефович
Стать: Чоловіча
Мати - Марія Скалетта
Батько - Джозеф Скалетта
Зріст та вага: Зріст - 180 см; Вага - 80 кг.
Дата народження: 23.10.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Україна, Київ
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: Спорт, зброя та гроші.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Блакитний
Зачіска: Помпадур
Відмітні знаки: Шрам на животі
Мати - Марія Скалетта звичайна домогосподарка, як від всим серцем любила та дбала про свого сина.
Закінчив університет у 22 роки з червоним дипломом. Після закінчення університету я добровільно пішов до армії для здобуття військової освіти, через 2 роки я її здобув. В перший день мого перебування в ЗСУ я приступив до служби, мене направили у підрозділ «НК», що означає Навчальний Корпус. Початкове моє звання було "Рекрут". Особливого росту в моїй карєрі в ЗСУ не було, мені довелося складати військову присягу, а також здати іспити за для підвищення на наступне порядкове звання. Нарешті мені став доступним склад зі зброює, це було дуже добрим кроком адже, я міг вдосконалювати свої навики стрільби, які мені пригодилися в виконані мого плану. Всі ці два роки моєї служби в ЗСУ, я вдосконалював своє тіло, свої навички, розглядав різні плани помсти, але думка про помсту мене не покидала. Нарешті моя служба закінчилася. У плані залишився один пункт вступити на службу до СБУ м. Київ та успішно пройти стажування.
Стать: Чоловіча
Мати - Марія Скалетта
Батько - Джозеф Скалетта
Зріст та вага: Зріст - 180 см; Вага - 80 кг.
Дата народження: 23.10.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Україна, Київ
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: Спорт, зброя та гроші.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Блакитний
Зачіска: Помпадур
Відмітні знаки: Шрам на животі
Батьки
Батько - Джозеф Скалетта народився в 1969 році - засновник ОЗУ, завжди допомагав своєму синові в його починаннях, сам вів досить здоровий спосіб життя. Жив у достатку не відмовляв ніколи собі ні в чому і завжди допомагав друзям та сім'ї.
Мати - Марія Скалетта звичайна домогосподарка, як від всим серцем любила та дбала про свого сина.
[II] Народження та дитинство
Народився я в небагатій, кримінальній сім'ї в місті Київ, де батько зі своїми друзями мали свою ОЗУ. В основному вихованням займалась мама Марія за що я їй був дуже вдячний. Батько постійно зберігав удома різні наркотики, що мені не дуже подобалося так само як і мамі, але ми боялися йому щось сказати. З ранніх років батько хотів щоб я міг постояти за себе і записував мене на різні бойові секції але мені сподобалася тільки одна і це була секція з боксу, я пішов туди в 6 років після чого через рік тренувань я виграв свої перші змагання батька не було поруч на нагородження мого першого кубка, що мене дуже засмутило.
[III] Підліткове життя
У 7 років я пішов до звичайної школи. Коли мені було близько 8-9 років ми з батьком сиділи в кафе до нас забігли кілька людей в масках і розстріляли мого батька а мені залишили поріз, після шрам на животі, я пів року був у депресії через смерть батька після чого зібрався з думками і вирішив знайти цих людей і помститися. Внаслідок чого мені потрібно було вступити в СБУ і я склав план і почав за пунктами його виконувати. Першим пунктом було закінчити школу в якій я навчався, школу я закінчив дуже легко із золотою медаллю. Другим пунктом було наполегливо тренувати свою фізичну форму, щоб потім вступити до інституту та отримати Юридичну освіту. Я вступив до Юридичного університету в 17 років, щодня виконував план тренувань, за допомогою чого отримав чудову фіз. форму.
Закінчив університет у 22 роки з червоним дипломом. Після закінчення університету я добровільно пішов до армії для здобуття військової освіти, через 2 роки я її здобув. В перший день мого перебування в ЗСУ я приступив до служби, мене направили у підрозділ «НК», що означає Навчальний Корпус. Початкове моє звання було "Рекрут". Особливого росту в моїй карєрі в ЗСУ не було, мені довелося складати військову присягу, а також здати іспити за для підвищення на наступне порядкове звання. Нарешті мені став доступним склад зі зброює, це було дуже добрим кроком адже, я міг вдосконалювати свої навики стрільби, які мені пригодилися в виконані мого плану. Всі ці два роки моєї служби в ЗСУ, я вдосконалював своє тіло, свої навички, розглядав різні плани помсти, але думка про помсту мене не покидала. Нарешті моя служба закінчилася. У плані залишився один пункт вступити на службу до СБУ м. Київ та успішно пройти стажування.
[IV] Доросле життя
Після отримання всіх потрібних дипломів я подав заяву на співробітника Центр Спеціальних Операцій Альфа, а саме детектива (за для помсти), через деякий час її схвалили і я вступив на службу в СБУ, термін мого стажування був досить коротким. Дослуживши до звання Майор я почав шукати інформацію на банду і з'явилися наведення, оскільки на думці була одна мета помста я просувався не особливо законними способами і шукав інформацію на банду такими ж способами, а саме іноді заносив хабарі керівництву, сам брав хабарі щоб була фінансова забезпеченність на затрати і пошуки злочинців, так як на зарплату звичайного держслужбовця це було зробити неможливо, через деякий час коли вийшов на знайомих цих людей які вбили мого тата я розробив ідеальний план, а саме підкинув їм наркотики і затримав їх, мої підлеглі доставили їх до відділку, я витягував з них інформацію про знаходження цих людей які вбили мого батька 2 дні і перепробував багато різних методів. Через деякий час після отримання інформації я дізнався, що ці 2 людей будуть сидіти і чекати своїх знайомих яких я нелегальним шляхом затримав, я взяв 8 чоловік із особового складу не враховоючи себе і віддав їм наказ який не дозволяв брати цих "покидьків" живими, мій наказ був виконаний всі 3 особи за яких помер мій батько були вбиті, через свої знайомства і велику кількість грошей я зміг зам'яти цей інцидент, нащастя помста була закінчена вдало я зітхнув з полегшенням.
[V] Теперишній час
Я перебуваю і продовжую працювати в СБУ міста Київ і обіймаю там посаду замісника керівника Центру Спеціальних Операцій Альфа, хабарі брати не перестав оскільки зрозумів що на таку зарплату жити неможливо, купив віллу на окраїні міста і подарував її матері, колекціюю раритетні машини так як маю непогану кількість грошей. У 2020 році мені присудили медаль за відвагу, коли була сильна пожежа в одноповерховому будиночку, в ньому була маленька дівчинка і хлопчик, поруч небуло пожежників і я ризикувавши своїм здоров'ям та застусувавши лекції які нам проводили ДСНС закрив свій рот і ніс мокрою ганчіркою і зробивши неможливі дії для звичайних громадян, врятував двох маленьких діток.