Відмовлено Біографія| Ділая Михайла

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ділай

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
20
Реакції
0
Бали
6
Одним теплим осіннім днем приїхав я до Харкова. Харків- це місто героїв в якому ти можеш пізнати реального себе! Приїхавши в Харків я не роздумуючи захотів піти на роботу та заробити грошей на все своє життя. Пішов я на заводи. Працював день і ніч, чи холодно, чи хворий працював. Заробив багато грошей та й подався до автосалону середнього класу. Довго вибирав автомобіль але я знав який автомобіль є моєї мрії- це тойота супра її ціна 890.000грн та й я купив. Катаючись по Харкову я в мегафоні почув так слова а саме ,, Дорогі жителі Харкова на даний момент проходить набір до Національної Поліції України. При собі мати паспорт, мед книгу.''. Чесно кажучи НПУ це була фракція моєї мрії та й я поїхав туди. Зайшовши в дежурну частину я побачив дуже доброго генерала який мене перевірив та прийняв до НПУ. Я вірно та чесно служив народу України, допомагав чим міг. У мене були чудові напарники і ось час пролетів як я не замітив що я вже Майор. Я знав ,що настане такий день коли під час важкого завдання мене рано чи пізно ранять і ось цей день настав. Середа 17:50 місце Псих-Лікарня події: перестрілка між НПУ та Бандами. Почав я стріляти по ворожій банді як відчув різку біль у правому плечі, не роздумуючи я швидко взяв рацію так сказав ,,Прийом Майор Ділай на тереторії перестрілки працюють ворожі снайпера допоможіть!!!''. Біля мене був мій побратим який вже на останньому подисі сказав бережи се-себе..... Пустивши сльозу я взяв до рук свій автомат та гранати закинув в будинок бандитам 4гранати. Пройшло 20хвилин. Тишина...... Я відчував як повільно закриваються мої очі. Проснувшись мене все боліло та я згадував свого побратима якого загубив на завданні. Біля себе я побачив Генерала НПУ який вручав мені медаль за відважність та сказав мені тихо на вухо ,,Мо-ло-дець... Співчуваю за втрату побратима але ти нам служив вірно, Хах та без промахів. Значить так, я вам даю документи на пенсію бо ви дуже ранені а плече вже не відновиться але не переживайте наша поліція вас ніколи не забуде!.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі