Відмовлено Біографія ЗМІ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Капланчук

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Гру 2023
Дописи
101
Реакції
50
Бали
31
Юрій Капланчук дата нородження 2011.06 -коли я нородився мій тато пішов на війну також я маю свою сестру ми були жили в місці в якому була тишина коли мені уже було 3роки ми дізнались що тато загинув на війну Ато-2014р. Всі казал що тато мій помер але це не була правда в нашому місі поговали тата і все якісь забули люди а якісь ні Напрямок Донецьк були їхали волонтери і побачили мого тато і він бив живий це було чудо потом сказали в штаб і вони не віряли це було чудо мій тато був попав на ростріл мій тато мав свою команду і вони їхала до штурмовати блок пост пітримка і у вечірі русня почала вогонь на техніку топто на команду багато людей померло мій тато був попав на бомби ростріл і коли це все сталось всі думали що він помер але це не правда почався день і там йїала русня коло мого тата була русня там щось говорили і прийшло 3дня тато мій був на дорозі лежав майже мертвий і чудом він живий.
Юра був на родився чудові сім*й і він радий любе допомагати займаєця спортом (Бокск уже як 3роки) коли тато прийшов з війни і побачив його син не впізнав тата бо тато був дуже сильно покаліченний і син сказав татові в 2020р тато я хочу піти в служити тато сказав ні бо він знає що це бути на війні тато прийшов і зарас в 2025 погано дуже фіз неможе і син допомагає татові завжди і ми його дуже любемо якій би не був татом.
Наш час
Юрій тепер-Змінився він допомагаю татові також мамі в любі ситуацій також він став боксером міста він почав вироблювати своє життя і він розумію що це війна.! коли він був закордоном переважно люди за русню він був злосний на них це не правильно бути за ту державу яка на пала мирну державу коли він був в чехій він там учився в школі були такі люди за русню і його ще дратувало як так ті ****************************и на пали на нас просто так але в них тоже була війна вони мали знати що це історія і війна.

Пробачте що мало не можу писати.!
З повагою

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
Вітаю, шановний гравець!

Ваша RolePlay біографія отримує статус - Відмовлено.
f-Yg51po-1.gif

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
7. У разі відмови вішої біографії ви можете її переписати та подати ще раз через 24 години з моменту відмови

f-Yg51po-1.gif

Зачинено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі