Схвалено Біографія | Катана Діпсайз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
96
Реакції
80
Бали
31
Катана

Дитинство

Катана народився 12.12.2023 у хорошій сім'ї, у Луганській області - селище Колеснікова. Батько був майже найважлевішою людиною селища-області у нього було 2 або 3 заводи, мати працювала директором банка. Катані було дуже сумно, тому що, він був один у сім'ї, він дуже хотів братика або сестричку, він хотів братика щоб гратися з ним.

Юнацтво

На той момент коли Катана пішов у школу в перший клас - батько був за ґратами за не законні мохінації. Він вже гуляв в відео ігри такі як: Сапер, змійка. тощо. Йому дуже повезло з вчителькою, вона ні на кого не кричала, і все добре пояснювала. Але його усі принижували, та ображнювали, тому що, у нього більша маса за його норму. І одного разу, після уроку, його почали ображнювати бити, бити його портфель, викидувати книжки с портфеля, і все що тільки можна викидувати - це все робив головний задира класу, але ніхто не знав, що задира, це далекий племянник класної керівнички, і все що його компанія робила не так, наприклад - курили за гаражами разом з Катаною він розповідав це усе Класній керівничкі, і всі думали що це Катана розповів, і із-за цього, його почали ображнювати. Але одного разу Катана вирішив сказати що це все задира розповідав про все, йому звісно ніхто не повірив, але потім задира з однокласницею у якої забрали телефон і навушники за те що вони курили, позвали за школу на "стрелу". Катана довго думав, що треба туди іти чи ні, але все таки рішив піти, тому що, не хоче щоб його рахували за тряпку. Він прийшов, і зразу подумав, що коли я начну бить однокласницю "Свету" то зразу прийде Класна керівничка і накричить на Катана. Він це зрозумів, і коли вони начали битись, Катана просто стояв у відкритій позі, його била Света разів 10 у лице, а ле він не здався, Катана їй говорив що вона ніхто, вона розплакалась і по бігла геть, потім Катана підійшов до Задіри "Івана", також став у відкритій позі, і говорив: що Іван тряпка, що він нормально ударить не може. Потім Іван ударив Катану так сильно, що він упав. В цей момент прибігає вчитель з поліцією, і поліція все бачить що Іван ударив Катану і той упав...

Переходний вік

Коли Катані було 14 років батько повернувся. Минуло 6 місяців.... Мати прокинула мене з криками почалася війна, на той момент наше селище було від границі з Росією 1-2 км, почався бій за наше село, батька забрали захищати селище, ми лишились дома. Через годину ми вирішили виїхати у більш безпечне місце - Дніпро. Батько залишився там. Через деякий час, нам повідомили що Батько був ранений, і узятий у полон. Коли мати сказал про це Катані, він почав бути дуже закритим, уникати розповідей з іншими ровесниками, іноді залишався в кіманіті на декілька днів. Але мама підбадьорювала Катану. Потім повідомили, що Батько живий, Катана трішки розвесилився. Потім Мати каже Катані що Батька обміняли, і Батько от от приїде до нас. Але коли Батько їхав до Дніпра, попав у дуже серьйозне ДТП, врачі давали 5-10% що він залишится живий. На той момент Катана був у великій діпресії, йому не хотілось нічого робити, і він майже не вчився. Через декілька неділь повідомляють що Батько помер.
1675010600025.png

18 річчя

Катана не хотів святкувати день народження, він майже не святкував усі день народженя після смерті Батька. Але Мати йому влаштувала вечірку-сюрприз, Катана не сильно обрадувався, але Мати його якось підбадьорювала. І на день народження мати віддала конверт Катані, в конверті було написано: "Катана, це я Батько, якщо я не доїду до тебе то тобі передадуть цей конверт на твоє 18 річчя. Я знаю, ти сумуєш за мною, але пам'ятай, що я завжди з тобой. Тримай гроші, це тобі, я взяв із тих грошей які я ще забрав з Заводу. Бережи себе, і купи собі все що ти хочешь!". В конверті лежало 150 тисяч гривень. Катана віриш потратити ці гроші на нову квартиру, в якій буде жити сам, тому що, йому вже 18 років, і він хоче жити сам. Він переїзжає до Києва.

24.02.2022

Катана прокидається від звуку вибухів. Ось таке було видно з вікон його квартири:

1675008810174.png

Він зразу включив новини, і почав дивитися що коється, по новинах кажуть, що обстрілюють міста України, потім дивится звернення Президента Зеленського, Президент каже що вводить військовий стан по всій территорії Країни. Він вирішує піти в ЗСУ, та захищати країну, він зразу зрозумів що це війна, тому що, він вже знає що таке початок війни зі своєї Батьківщини. Повідомлють про наступ з территорії Білорусії. Він у першій лінії оборони. У них починаєтся тяжкий бій. Повідомляють про 5 літаків з десантом, який падає на "Гостомель". Вони їдуть у гостомель, коли вони їхали бачили вертольоти яки летіли туди (вертольоти були не наші....). Вони починають битися з Десантом, та програють, але Катана залишився живий, ім дали приказ щоб вони відступали. Через 5 годин, вони зібрали більше людей, і пішли в наступ на Гостомель. Важкий бій у Гостомелі... Вони перемагають!!! Але коли був бій вони зруйнували найбільший літак "Мрія"?... Повідомляють що вони відступають, але декілька передяглись у громадян, та сховалися....

1675009528144.png

25.03.2021

Катана під бахмутом захищає Батьківщину.Минув 1 день.... Важкий бій під Бахмутом, вони перемагають, та вороги відступають.
Потім його відпустили до дому на 5 днів. Він приїхав до дому та зразу він помився, по обідав, та ліг відпочивати. Він був дуже радий, що він живий, та його відпустили до дому. 5 днів прошли дуже швидко, та він вже їде на схід....
1675010084204.png

16.11.2022

Катану переводять у Харьківську область, починаєьтся контр наступ зі сторони ЗСУ. Вороги вийшли на кордон з Харьковом як був у 1991 році. Катані сказали що він буде 2 дні в тилу, 2 дні на передку. минає місяць через не хватку людей, йому сказали що він буде 6 днів на передку, 2 дні в тилу. тут він трішки засмутився, але потім зрозумів як було тяжко Батьку...

1675010491792.png

На цей час

Катана видужав. І мріє піти до лав НПУ або СБУ! Він купив собі мотоцикл "Дукати". Катана планує купити свій бізнес "Магазин", або Торговий Центр. Нещодавно Катана проходив академію, де навчався літати на винищувачах, і тепер він уміє літати на винищувачах. На разі він під працьовує льотчіком на військовому аєродромі. Він іноді взлітає на боїові вильоти, але він сказав коли вступить до лав НПУ або СБУ він не буде літати.

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
Схвалено!
Досить не погано написана!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі