Схвалено Біографія | Татенасі Сарасики.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Татэнаси Сарасики

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2022
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Незаплановане диво.
Татенасі народилася осіннім днем 1996 року в Сідзуоці в сім'ї спадкових військових імператорської армії Японії. Рен і Хімарі, батьки дівчинки, служили в армії Японії. Вони не планували заводити дочку, все сталося саме по собі внаслідок сплеску кохання між Рен та Хімарі та необережних статевих актів.

Тоді матері було 25, батькові теж. Вони познайомилися за рік до народження Татенасі. Між парочкою розігралося кохання і невдовзі тест видав позитивний результат. Майбутні батьки були шоковані, вони не очікували цього, але швидко змирилися з тим, що не потрібно робити аборт. Вже з перших місяців за Татенасі доглядав молодший сусід Пари, Дейв (йому було 7 років) Він проводив з Татенасі більше часу, ніж з батьками, часто приходячи до Рен і Хімарі.
Дейв був із сусідської сім'ї зі штатів Перінов, з якими у сім'ї військових були теплі та довірчі стосунки, у тому числі і до їхнього сина. Рен і Хімарі без роздумів вирішили довірити Татенасі саме йому, знаючи, що Дейв упорається і він виправдав їхні очікування. Батьки хлопчика були проти цього, вважаючи, що це буде уроком життя.

Татенасі виповнюється чотири роки. Вона дуже зблизилася з Дейвом. Можна сказати, що він добре справлявся з доглядом за немовлям. Годував, умивав. Маму з татом вона бачила лише вночі. Пара намагалася подружитися з дочкою, але в неї це важко виходило, як і Дейву. Це було пов'язано з відірваністю від дочки.
Через рік ситуація стала трохи кращою. Хімарі вже не так довго затримувалася на службі і присвячувала весь вільний час Татенасі. Вони грали один з одним, мама прагнула вкласти всі сили, щоб дочка почала говорити. Так виявилося, що Татенасі почала говорити пізно. Це сталося через рідкісні зустрічі з батьками та почуттям самотності. Читати Татенасі навчилася набагато швидше, ніж говорити завдяки старанням Хімарі. Рен не сильно вкладався у виховання дочки через службу, намагаючись ухилятися від батьківських обов'язків.

Включення у суспільство.
У 6 років Татенасі віддали до молодшої школи. Вона вперше бачила інших дітей, колись був лише Дейв. Процес соціалізації проходив слабко. Татенасі відчувала стрес під час спілкування з іншими. Зрозуміло, вона мала друзів, але не так багато. В основному дівчатка, з якими вони часто грали в ляльки, або грали у м'яч.

З Дейвом Татенаси не розривала зв'язку, вони часто гостювали одне в одного, відчуваючи позитивні емоції друг до друга.
Успішність у неї була гарною, стимулом послужило бажання бути кращим, сильнішим. Взагалі Хімарі вдалося стати авторитетом для доньки. Татенасі влаштовувало те, що мама - військова людина, це й викликало у дочки почуття гордості та мотивацію старанності.
На той час була війна в Іраку, куди Рен добровільно вирушив після довгих скандалів із дружиною. Донька не дуже сумувала, бо на неї вже активно подіяла Хімарі, яка вважала батька егоїстом і вселяла Татенасі це.

Перше захоплення.

Funny-Crimes-of-the-Week-7-6-2014-7-13-2014.png
У десять років Татенасі вступила до середньої школи. Нові друзі, нова обстановка та нові труднощі слабко вплинули на неї
Татенасі вмовила маму записати її на заняття зі східних бойових мистецтв. Брюс Лі, Джекі Чан, Бред Пітт та деякі інші голлівудські актори подобалися дівчинці, у неї почав процвітати інтерес до бойових сил. Кілька років відвідування цих занять перетворили Татенасі на справжню пацанку. Вона не була жіночною, не була милою і тендітною. У школі друзі відчували заздрість і якийсь страх конфліктувати з дівчиськом.
У 13 років стався перший інцидент за участю Татенасі. Вона покалічила дівчисько, з яким давно була у сварці. Обійшлося попередженням, але Хімарі вже заборонила дочці відвідувати заняття. Спочатку Татенасі довго кричала і лаялася на маму, але згодом вони порозумілися. Дівчинка не забула про своє захоплення, лише замінила його заняттями легким спортом.

Що стосується її відносин з Дейвом, вони, як і раніше, дружили і чудово ладнали один з одним. Ділились новинами, думками, виходили на прогулянки, поступово зароджувалися почуття між ними.
Пен уже давно повернувся з Іраку до родини. Не можна сказати, що між подружжям були райдужні стосунки, скоріше на ниточці. Хімарі не кидала Рена тільки через те, що знала - Татенасі має жити з двома батьками.

Сплеск гормонів.

00095_Kak-legko-narisovat-potseluy-pary-po-shagam.png
Надворі був 2012 рік. Татенасі вступає до старшої школи. Відносини з друзями із середньої школи вона не розірвала, спілкувалася лише з ними, рідко контактуючи з новим оточенням. Єдиною опорою для неї став Дейв. Між ними запалилася свічка і вони вже були не просто друзями, а підлітками, що люблять один одного. Дейву було 23, Татенасі 16. Батьки не знали про це, Татенасі намагалася всіляко приховувати стосунки з різницею у віці. У 16 років вони мали першу пристрасть, яку головна героїня навіть зберегла у щоденнику.

ЩОДЕННИК
Був морозний січневий день. Закінчилися заняття і я відразу вирушила до квартири Дейва. Ми планували пообідати у нього.
Я зайшла в квартиру і Дейв одразу зустрів мене поцілунками. Ми пообідали легкими закусками, потім він посадив мене на диван і заходився цілувати. Я вся кипіла від цього, у хорошому розумінні. Мені було одночасно приємно, гидливо та незручно. Через хвилини три він закінчив слинити мене. Ми ще трохи побалакали, потім я пішла додому. Я була в стані ейфорії, моєї радості не було меж. Мені хотілося ще й ще.

Потрібно будувати кар'єру.

Вклавши свої кошти, батькам вдається віддати Татенасі до університету у місті. Дівчина навчалася у факультеті філософії та у майбутньому планувала стати викладачем. Навчання проходило спокійно і ці роки життя нічим не вирізнялися. Паралельно навчанню Татенасі спілкувалася з Дейвом, поступово вони планували одружитися. Батьки вже знали про це, але не стали зупиняти Татенасі, оскільки довіряли Дейву і любили його вже давно. Вони одружилися.

У 25 років Татенасі підписує шлюбний договір. Вони переїжджають в окрему квартиру та починають спільне життя. Дейв працював кухарем у кафе, а Татенасі вже закінчила університет і влаштувалася на стажування вчителем у старшу школу.

Труднощі шлюбу.
Татенасі успішно працювала у школі, паралельно займаючись східними бойовими мистецтвами та вдосконалюючи свої силові навички. Вона часто наполягала Дейву на народження дітей, але той відмовлявся, бажаючи пожити для себе, тому що "змучився няньчити дітей ще коли Татенасі була немовлям".
Так минуло дев'ять років, непомітно і швидко.Татенасі вже виповнилося 33 роки, а дітей вона так і не завела через Дейва. Почалися скандали, після яких родина розлучилася.

Нове життя.
Минув рік з моменту розлучення. Татенасі не вдавалося знайти собі нового чоловіка, бажання завести собі пару згасало. Самотність змусила жінку на удочеріння чужої дитини та зміну місця проживання.
Татенеасі забрала з дитячого будинку дівчинку Кеміл. Їй дали схвалення на удочеріння лише через високий заробіток.
У 35 років Татенеасі досягає великих успіхів у шкільній програмі з філософії та влаштовується з обміну лектором в один із найкращих універів Харкова.
Сьогодні.
На даний момент Татенеасі Сарасики 36 років, вона працює лектором, містить Кеміл і вже забула про колишнє життя. Взаємини з дочкою тримаються слабко. . Мати намагається суворіше ставитися до Кеміл, але боїться її. Має міцні нерви, завдяки чому рідко зривається доньку. З її сильних сторін можна також відзначити добрі бійцівські навички, здатність постояти за себе. Слабкості - це довіра до дочки, що не раз грало з Татенеасі в злий жарт і викликало проблеми. Можна сказати, вона виховує важкого підлітка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі