Відмовлено Біографія Юрій Батькович!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій2001

Козак
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
45
Реакції
6
Бали
11
Глава-1 МОЄ Дитинство

Вітаю!Я мене звати Юрій мені 21 Рік,моє дитниство було захоплюючим і воодночас цікавим розповім вам,про мої пригоди.Отож я як був маленьким захоплювався музикою і різними музичними інструментами одного разу я в нас на горищі знайшов акордіон мої очі сяяли від такої знахідки,я сів на горищі і поча розбиратися як воно і що воно яг взагалі працює.І ось в моя мама викладала музичне мистецтво в місцевій школі і я в неї запитав:
-Мамо а як на ньому грати?
на що мама відповіла
-А воно тобі треба?
тихо сміючись собі під ніс.
я кажу:
-Звичайно!
Мама відповіла:
-Добре навчу.
Радості не було меж,я вчив вчив і ще раз пробував але нічого не виходило.В один момент в мене опустилися руки.Але тато мені каже...
-Це шо таке?Чому не граєм?Щось сталось?
На що я йому відповів:
-Так не виходить(
Тато каже:
-Ану візьми себе в руки бо зараз як візьму різку!!!
я кажу:
-Добре добре.
Я працював над собою і через певний період часу я всеж таки навчився грати на акордіоні.....
а що було далі читайте в Главі 2.

Глава 2 Моя Юність
І знову всім привіт)
Ось і мої 15 років,я закінчив школу і готувався поступати в коледж.Я довго обирав професію і все ж таки вирішив піти навчатись на професію Організація і Технологія Фермерського Господарства.Розумію звучить страшно але по простому ця проффесія називається(Фермер).
В коледжі я зустрів багато нових людей спочатку було страшно знайомитись далеко додому і все таке.
Але потім звик і гуртожиток став мені другим домом.
Так про музику обіцяв дописати)Акордіон відійшов на другий план томущо в коледжі мені запропонували стати діджеєм,ця новина для мене була шокуююча і я незнав як себе поводити на дискотеках,я простий хлопець з села який грав на акордіоні буде діджеєм хто міг подумати?
І ось моя перша дискотека....Всі танцюють і я також і в один прекрасний момент на тансполі появилась ВОНА така красива щира розумна,і я найшов хоробрості запросити її на танець
ЇЇ звали Оля,я закохався по самі вуха ми розмовляли і розмоляли.Таке відчуття що ми 100 років знали один одного,ми ходили на побачення почали зустрічатись і от зараз вона моя жінка так так вам не почулось жінка......що було далі читайте в Главі-3

Глава-3 Теперішній час
І ось мій 21 рік народженя....
моя Жінка Оля працює майстром манікюрю займається спортом
А я продовжую займатися музикою і окрім цього займаюсь Армспортом.Наше життя схоже на казку все добе ми одружилися і плануємо завести діток,акордіоном також час від часу граю на природі в колі друзів біля багаття і не забуваю про своє захоплення музикою планую навчатись на інших музикальних інстументах.

От і все завершується моя біографія всім дякую хто приділив увагу моїй творчості.Всього Доброго)Юрій Батькович

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Мало характеру, нема ситуацій, рекомендую прочитати правила написання біографії.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі