Відмовлено Біографія Ярослава Калиніна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Калинін

Громадянин
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
10
Реакції
8
Бали
6
Дитинство

1.Народився в 2000 році в 3 число 12 місяця і родомі м. Вінниця пр-т. Коцюбинського, 50 пробув в роддомі тиждень.Батьків звати, маму- Леся ,батька В'ячеслав , сестру Дарина
2.В дит садок пішов в 3 рочки Міста Вінниця вул. Келецька, 59/а.В садочку я себе почував як старший,як лідер зімною йшли всі і мені це подобалось до якогось моменту.Прийшла одна дитина вона всіх ображала але я відстояв всю честь свого садочку та його перевили через це в інший садочок .В садочку до 6 років все було в нормі та зікінчив садочок в 6 років.

Юнацтво

3.В 7 років пішов в Школу м.Вінниця №12 з 1-4 клас вчився на відміно були деякі конфлікти з однокласниками але нічого попалась дуже добра вчителька дуже допомогала написати ДПА після випуска з 4-того класа , весь клас плакав. Після переводу в 5 клас нам дали не дуже нормального класного керівника.5 клас закінчив трохи погано . В 6-7 класі начав братись за гололову та вивчився на 11.У 8 класі нашу школу перемінували в Ліцей, в ліцї вели канікули подовжені на канікулах я прикупив собі непоганий мотоцикл та переїхали в місто під Вінницьою.В 9 класі вирішував куда поступати та на яку спеціальність, закінчив школу в 9 класі на красний атестат.

Студентське життя

В 16 поступив в ВТФК вчився 3 роки на стипендії ,жив в орендовані квартирі 3 роки,думав піти на фаховий молодший бакалавр з комп’ютерної інженерії.Але я переїхав в 19 років у місто Полтава пішов в ПДУБЖ вчився 3-4 роки були дуже цікаві виклики та повчальні .В студенчиське життя було дуже цікаво та даже смішно нашов найкращого друга купив перший автомобіль (Subaro Impreza 2006),на права здавав самостійно на відміно. Прикупив квартиру та перевели в ДСНС. Дослужився до Головного майстер сержанта.

Наші Дні.

Ярослав досих пір в ДСНС ,служить на звані під-полковник так начальник підрозділу ОРСЦЗ. Прикупив нову машину Mercedes-Benz G63 та ще одну Subaro Impreza 2006.
Продав 2 Subaro Impreza 2006 року, підняв підрозділ ОРСЦЗ з 0, зробив нові відділи та покращив навчання для ОРСЦЗ. Прикупив лодку для навчання ОРСЦЗ, покращив відносини з працівниками . Покращив відносити з ЗСУ НПУ СБУ та Мерією .

Анастасія Хоффман ?

Гість
Дуже коротко. Доповніть пункти "юнацтво, студенькске життя" та додайте "молодість"

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі