Відмовлено Біографія Ярослав Калиніна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Калинін

Громадянин
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
10
Реакції
8
Бали
6
Ім'я Прізвище: Ярослав Калінін
Стать:Чоловіча
Національність: Українець
Вік:24
Дата та місце народження:3 грудня 1998
Народився у місті Вінниця

Сім'я: Мама-Леся Калиніна, Тато-Микола Калинін, Мл.Сестра-Поліна Калиніна.
Місце поточного проживання: Полтава
Опис зовнішності:Чорне волосся,Голубі очі,спортивна тіло-будова, середній зріст.
Особливості характеру: Суворий, Добрий, Милосердний,

Дитинство: Я ріс з мамою і татом. Мої батьки зверталися зі мною суворо. Я йду перший раз в садок.Коли мені виповнюється 6 років я йду в школу .Моїм найкращим другом став Святослав.Ми разом вчилися.Нашою спільною мрією було працювати пожежним .Тоді вони здавались для нас героями які рятують сотні життів.Ми дали клятву друга ,що коли виростем будем разом працювати пожежниками.Мій хресний працював у ДСНС,напевне від нього мені передалась любов та талант до цеї проіесії.Хресний часто брав мене з собою на роботу ,але коли поступав виклик ввн залишав мене в безпеці (в частині ДСНС).
Всі мої родичі казали , що пожежний це не серйозна професія,і нічого толкового з мене не буде.Але я їх не слухав

Юність і доросле життя:По закінченні школи я разом з Святославом мав йти вчитись в Львівський Державний Університет Безпеки Життєдіяльності.Але батьки не підтримали мене ,і заставили вчитись на будівельника.Я вивчився ,отримав достойну роботу ,мав всн необхідне для комфортного життя.Але моя мрія мене не покидала.І одного дня я звільнився з роботи ,та подв заявку в Львівський Державний Університет Безпеки Життєдіяльності.Мене прийняли , навчання давалось легко та цікаво.
Після випуску я пішов працювати в ДСНС України.
На даний час.
Зараз я Підполковник ДСНС та начальник підрозділу ОРСЦЗ.У мене є друзі ,авто ,квартира мрії.Та найкращий особовий склад ОРСЦЗ .

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі