- Реєстрування
- 22 Гру 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 16
- Бали
- 53
1. Назва клану: revolution
2. Лідер клану (Ваш NickName): Андрій Чікатіла
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Андрій Кеннеді
4. Дата заснування: 20.03.2025
5. Розташування бази клану: В м.Дніпро біля Шахти
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Мій клан розвивається стараємося робити актив також мати гарний авторитет також ми хочемо попасти в топ-20 кланів
7. Історія клану:
1. **Початок**2. Лідер клану (Ваш NickName): Андрій Чікатіла
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Андрій Кеннеді
4. Дата заснування: 20.03.2025
5. Розташування бази клану: В м.Дніпро біля Шахти
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Мій клан розвивається стараємося робити актив також мати гарний авторитет також ми хочемо попасти в топ-20 кланів
7. Історія клану:
Одного літнього вечора батько Артемки Бездушного, Габріель, працював на заводі в місті Харків, слюсарем. Габріелю ця робота не подобалась, він постійно нервувався, переживав через те, що грошей постійно не вистачало. Тому батькові Артемки постійно доводилося брати кредити на великі суми. Одного разу після важкого робочого дня, батькові прийшла думка поїхати на заробітки шеф-кухарем до Китаю, у місто "Пекін". Габріель прилетів до Пекіну на останні гроші, зароблені працею, із невеликим знанням китайської мови. В аеропорту Габріеля зустріла прекрасна дівчина на ім'я Аріелла. Вона мала блакитні очі та повезла його на "Базу", де проживали працівники Пекінського ресторану. Під час подорожі Габріель познайомився з Аріеллою. Прибувши на "Базу" і заселившись, Габріель зустрів свого старого приятеля Антона. Той також працював на заводі в Харкові, але з нестачі коштів приїхав до Пекіну працювати прибиральником в тому ж ресторані, де і Габріель. Наступного дня після приїзду Габріель розпочав роботу в ресторані, і дні летіли...
2. **Вихід зі ситуації**
Габріель виходить на робочий день в ресторані, підходить до дверей, але вони закриті, а на дверях приклеєний папір із написом "关闭", що в перекладі з китайської мови означає "ЗАЧИНЕНО". Пізніше дізнавшись, що його генеральний директор звільнився і закрив ресторан, де працював Габріель та його друг Антон. Протягом наступних днів Габріель шукав роботу, але не міг її знайти. Грошей ставало все менше. Отже, Габріелю потрібно було терміново щось робити.
Батькові Артемки прийшла на думку створити свій бізнес по перепродажу шкарпеток. На закупку товару Габріелю не вистачало коштів, тому він вирішив звернутись за допомогою до свого старого "кореспондента" Антона. Зустрівшись з Антоном, Габріель розповів йому свій бізнес-план. Антон подумав і заперечив, кажучи:
"Коштів я тобі просто так не дам. Пропоную зробити бізнес вдвох..."
Габріель, не думаючи, згодився на ідею Антона. Наступного дня вони зустрілись в кафе під назвою "Bezdushnye". Знову розглядаючи план, чоловіки почали думати про назву своєї фірми. Після довгих роздумів у Антона з'явилась ідея назвати фірму "Bezdushnye". Габріель спитав:
"Ця назва така сама, як у кафе, в якому ми сидимо і п'ємо каву..."
Антон відповів:
"Так, я розумію, але це просто найкраща назва."
Товариші погодилися, і вони разом пішли на "Базу", де проживали. Наступного дня хлопці знайшли людину, яка могла перепродати дві тисячі пар шкарпеток за малу ціну. Так як вони не дуже володіли китайською мовою для спілкування з продавцем, Габріель запросив ту саму красиву дівчину Аріеллу, яка відмінно знала китайську мову.
Поговоривши, вони домовились про ціну. Потім, стискаючи руку
продавцеві, Габріель захотів поговорити з ним...
Після розмови з продавцем, Габріель дізнався, що його звуть Міхел, він місцевий кримінал з досвідом у справі кланів та їхньої діяльності. Записавши номер Міхела, вони потиснули один одному руки і розійшлись. Майже одразу вони почали продавати шкарпетки, і бізнес розвивався, як гроші, що "падали з неба". Йшли дні, місяці, бізнес процвітав. Аж до одного вечора...
3. **Створення клану**
У ніч звонить Габріелеві телефон Міхела із словами:
"Поставляти шкарпетки я буду менше, адже я йду в кримінал. Пропоную вам створити наш клан, який буде спеціалізуватись на виготовленні та продажу наркотиків."
Габріель відповів за себе та Антона:
"Так, ми готові. Пропоную вам створити наш бункер в Харкові, в моєму рідному місці."
Міхел сказав:
"Звісно, повністю згоден."
На наступний день Міхел, Антон і Габріель вирушили до Харкова. Прибувши туди, першим чином Габріель відвідав свого сина Артемку. Тато розказав йому всю ситуацію, і він захотів долучитися. Тато погодився. Зібравшись всі разом, Антон необдумано сказав:
"Назва клану буде 'Bezdushnye'."
Всі погодилися. Створивши клан в Харкові, всі почали збирати петрушку та брудні пляшки. Міхел почав всім розповідати про дії в клані, і всі активно взялися за роботу. Потім Міхел оголосив:
"Я знайшов людину, яка буде закупляти великими партіями наркотики та алкоголь."
Всі зраділи цій новині, і бізнес продовжував рости.
4. **Теперішній час**
Пройшли роки, бізнес розцвітає, навіть Міхел потрапив до списків Forbes як найбагатший чоловік. Але з'явилася погана новина... Міхеля розшукують СБУ і видали за його голову 1 мільйон гривень. Лідерство в клані довелося передати, і Міхель вибрав Артемку. Артемка робив ще більше партій, на загальному зборі заявивши, що буде виплачувати всім більше зарплати. Після цього всі дуже зраділи, і завдяки авторитету Артемки в нього з'явилися багато зв'язків, що допомогли вибратися з розшуку Міхелю. Таким чином, Артемка та його батько Габріель стали найбагатшими людьми на планеті. Але зупинятися вони не збирались, адже їхні бізнеси, зокрема перепродаж шкарпеток та продаж алкоголю та наркотиків, процвітали.
8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так