Схвалено Біографія клану I FamYevchenko

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

y.yevchenko

Отаман
Реєстрування
11 Січ 2024
Дописи
5
Реакції
29
Бали
16
1. Назва клану: FamYevchenko
2. Лідер клану (Ваш NickName): Ярослав Євченко
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Мирослав Колоборотько, Мікі Наполион
4. Дата заснування: 04.03.2024
5. Розташування бази клану: м.Дніпро
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан): Виготовлення нелегального алкоголю та петрушки, грабіжем зброї в державних організаціях, продажем на чорному ринку, а також кришування бізнесів!
7. Історія клану: Ми з моїм товаришем Мирославом мешкали у місті Дніпро і мріяли про створення власного клану! Як тільки Мирослав переїхав до Києва - наша мрія здійснилася. Наш друг Мікі допоміг реалізувати все, що ми задумали, а саме дав нам кошти на створення клану та привів до нашої банди своїх друзів-корешів тобто перевірених людей! Подальші наші дні були присвячені розвитку клану, а саме прокачування до найвищих рівнів та максимального вмісту цехів!
Створення клану: Після створення клану, ми обдумували, як завербувати до нашої банди людей! Подали оголошення через ЗМІ і знайшли деяких осіб, які пройшли відбір і стали членами нашого клану!
Перші проблеми: Разом з хлопцями ми обдумували, як заробити гроші на клан і було прийняте рішення стати "фейковими" членами ЗСУ, а я як головний влаштувався до СБУ міста Києва щоб втертися в довіру інших людей у Збройних Силах та Службі Безпеки України задля отримання патронів для нашого клану!
Настав день "Х", я як голова клану повідомив своїм хлопцям, що на Військовій Частині нікого немає - і хлопці поїхали грабувати! Але не так сталося, як гадалося, у ВЧ був Підполковник і він нас запідозрив після того викликав підмогу, приїхала поліція та озброєні люди з СБУ і забрали всіх моїх замів, а саме Мікі та Мирослава в КПЗ! Після чого мені довелося ставати членом СБУ на більший термін ніж я планував і підійматися у званні до капітана!
Допомога: Минули місяці і я зрозумів, що СБУ довіряють мені, як своєму учаснику, я зателефонував Владу і повідомив про те, що сталося із моїми товаришами-замами і що їх потрібно витягати з КПЗ, Владислав у той час працював у поліції Рядовим! Ми з ним склали план порятунку хлопців, і завдяки Владу, який став зараз учасником нашого клану FamYevchenko ми врятували Мікі та Мирослава з в'язниці! Це нас об'єднало і ми стали ще згуртованіші та почали ще більше робити для розвитку нашого клану!
8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі