Зачинено Біографія клану "Monster"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

дрейк мартін228

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2024
Дописи
30
Реакції
3
Бали
11
1. Назва клану:Monster
2. Лідер клану (Ваш NickName):Дрейк Мартін
3. Заступники клану (NickName Ваших заступників): Ваня Шульгін
4. Дата заснування:15.03.2024
5. Розташування бази клану:Київ (Лівий берег)
6. Опис діяльності клану (чим займається ваш клан):Вироблення нелегальногої зброї, наркотиків, алкоголю, також продаш заборонених речовин
7. Історія клану:
«ЗНАЙОМСТВО»
На дворі 2001 рік, нам по 11 років, ми з моїм найкращим другом Ванею сиділи за партою у школі та обговарювали наші справи.
Ми розмовляли на тему "Криміналізму та буллінгу".
Одного дня ми з Іваном йшли до школи та розмовляли, але в один момент до нас підходить Андрій Найда, він старшокласник, який постійно всіх булив,
але це ніяк не доходило до нас з Ванею. Він потребував, щоб ми віддавали всі наші гроші, телефони, а якщо не віддамо то він нас поб'є.
За нас заступився другий старшокласник, який відвів Андрія подалі від нас та заспокоював його.
Але на наступний день я випадково зачепив Андрія, він дуже розізлився, але нічого не зробивши сказав:"Завтра у 20:00 зустрічаємося за школою, якщо
не прийдете.."
Не встиг він договорити, як продзвенів дзвінок.
Але ми з Іваном розуміли, що в нас нема вибору, тому ми пішли туди..
Настуний день 20:07.
Ми з Іваном прийшли на задній двір школи, але нікого не побачили.
Раптом, виходить Андрій і ще чотири людини яких ми незнаємо, спочатку ми злякались, але він до нас підійшов і запропонував заробити грошей,
ми не питаючи, як, що, коли робити погодилися.
Він запропонував пограбувати один з кіосків біля нашої школи. Спочатку ми злякалися й не хотіли йти, бо розуміли, що це дуже небезпечно.
Але все ж таки пішли, бо гроші це добре. Мені дали камінь яким я повинен був розбити скло, щоб залісти всередину, переосиливши себе, я кинув каміння
і скло розбилось, після того як ми все забрали ми почали втікати. Після того, як ми втікли від кіоску нам дали кожному по 50грн.
Ми з Іваном були дуже раді, бо на той рік це були велетенські гроші ще й для школярів.
І тут ми зрозуміли, що хочемо стати бандитами й купатися у грошах.
«СТВОРЕННЯ КЛАНУ»
Приблизно у 2014 році ми з Іваном й Андрієм, який вже став нам другом пограбували чи мало Кіосків.
Але Андрія забрали в армію, після чого він поїхав боронити Донецьк.
2014 рік 28 вересня, ми дізнаємося, що Андрій помер.
Ми не могли повірити, що таке могло статися.
Пройшло 13 днів після смерті Андрія.
Ми з моїм другом розуміли, що кидати наше діло не можна, тому набрали собі друзів до нашої так званої "Банди"

«ПОЧАТОК РОЗВИТКУ»
З нашими друзями ми часто говорили на те, що потрібно придумати якесь названня для нашої банди.
Я над цим задумався і згадав, що коли ми грабили кіоск ми розбивали все, як монстри. Тут я подумав назвати нашу банду "Monster"
В нашій банді вже не мало людей.
Але ми розуміли, що вже не заробиш грошей на кіосках, магазинах, тому ми почали виробляти нелегальні, порошки (Наркотики) й продавати
їх на чорному ринку.
Ми почали заробляти великі гроші, почали видавати зарплату нашим робітникам, але ми з Ванею хотіли ще більше грошей.
Тому ми почали нелегально виробляти алкоголь з додаванням порошку (наркоти).
«ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС»
Наразі ми добре розвинулись, купили собі бункер у Києві, з нього зробили нашу базу, зробили цеха, для вироблення, наркоти, алкоголю.
Також ми почади не тільки перевозити зброю на копійки, а й красти її на території ВЧ (Військової частини) та продавати її іншим групуванням.
Також ми самі використовуєм зброю для того, щоб робити теракти, напади на державні території, пограбування.
Наш товар користується популярністю в Україні, особливо у Києві, Борисполі.
8. Статус Вашого клану (чи братиме участь у кланових війнах): Так клан "Monster" готовий брати участь у війнах між кланами!.

Останнє редагування модератором:

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
935
Бали
213
Вітаю!
Вашого клану немає на сервері, тому статус "зачинено".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі