Схвалено Біографія клану | STARWOLVES

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Яна Яяна

Чіназес
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
49
Реакції
11
Бали
8
1. Інформація про клан: м.Дніпро, склад 1/25, Бравта з 90х
2. Назва клану: STARWOLVES
3. Лідер клану (Ваш нік): Ян Азтеков
4. Заступники клану (Нік заступника): На данний час немає
5. Дата заснування: 18.07(Точної дати не знаю)
6. Біографія клану:
Передісторія
Історія клану почалась за довго до створення самої організації...
історія буде від лиця Яна,звичайник працівник НПУ на посаді полковника.Професійний стрілок,прекрасний організатор і найстрашніше - це те,що я знав, що все тріщить по швам,скоро фракція буде розформована,генерал втік і всі в шоці,не знають що робити.''Щоб ви робили,якщо б знали,що через день вас буде звільнено з вашої посади і вам доведеться починати все с початку?''. Я знав,що я не один такий, невже хтось сміє прирівнювати наші навички до мінімуму,тільки через те що стався невдачний випадок?.І зібравши декілька людей з такою ж ситуацією,було вирішено зробити організацію,де ми сможемо продавати наші навички іншим людям,де ніхто більше не сможе нас прирівняти до землі,де ми будемо поважати інших і дамо другий шанс людям яких просто викинули,як непотріб - Організація найманців.
Початок шляху
Знаючи, що ми будемо нелегалами було вибрано найдальнішу точку від усіх - Дніпро, де ніхто не сможе нас потурбувати.Після чого проводився закритий набір найманців,перевірка людей на володіння зброєю,професійні навики та особливо - причину.Ми відчували не сум,а злість,що цінних людей просто залишають без роботи,невдачні випадки відбивають у людей працювати на цю недопрацьовану систему.Ми знали,що треба щось з цим робити,треба встановити власну справедливість.Але має бути схема,як діяти,як зробити так,щоб інші лідери нас слухали.На щастя, Валлілонзі вдалось зустітись з Мером міста,який готовий був вислухати пропозиції.Я як лідер найманців готовий почати масштабну операцію,яку ми готували протягом багатьох діб.Це зацікавило мера і він дав добро на тимчасовий термін для слідкування єффективності найманців.Ми засилали спеціальних агентів,які слідкували за роботою НПУ СБУ МОЗ і негайно повідомляли лідерів про порушення.Саме так ми встановлювали справедливість.
Переломний момент
В один з днів, коли Ян їхав на чергову зустріч з мером, машина бмв е39, 18:46, шоссе м28, машина спалахнула, доти ніхто не знає що саме сталось,але скоріше за все двигун автомобілю був замінований.Мер недочекавшись лідера відклав справу, а Ян був знайдений в тяжкому стані на побережжі біля шоссе.Лідер впав в кому на три місяці,а зам.лідер отримав повноваження діяти від імені організаці, але нажль він обрав абсолютно інший напрямок.``Ми маємо бути тими ким ми хотіли,а не намагатись повернути минуле, чи всі забули що ми Біографія клану "STARWOLVES;`` Клан обрав напрямок заказних вбивств та продажу зброї, найманці стали тими ким вони завжди себе представляли.І чим довше Валлілога був в комі, тим довше Іван Ніго був на посаді Лідера.На щастя, Іван був досить непоганим лідером, він мав бути тим,хто дає майбутнє іншим людям і показує їм нове життя.Угрупування становилось відомим...
Наші дні
через три з половиною місяці, Ян вийшов з коми, управління повернулось в його руки.Він був вдячний за те що він зробив найкраще для його фракції і покинув найманців пішовши в ЗМІ. Фракція була розпущена і стала закритою організацією професійних вбивць, торговців зброї.Нажаль правда така,що декілька тисяч можуть оприділити твоє майбутнє, мабуть тому і була створено угрупування STARWOLVES.

7. Статус вашого клану (чи братиме ваш клан участь у війнах кланів): Так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі